Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Kicsit több mint 100. Mavic Cosmic Carbone SL 2011 - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
Jó választás lenne?

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Rendben, köszönök minden segítséget! Megfontolom a dolgot. Nekem nehéz még elképzelni, hogy mit tud egy 100 rongyos kerék egy 30-ashoz képest.

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Rennrad Sets Laufrder Rennrad Laufrder & Bauteile Komponenten

Picivel több mint száz, de ezzel már el lehet ketyegni...
És igen, így kezdõdik...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
És máris ott vagy, hogy érdemesebb új bringát venni.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Igazából szép fokozatosan szeretnék cserélni szinte mindent. Elsõnek ezeket céloztam meg. Utána majd jöhet a kerék.
Ha már itt tartunk. Milyen kerék szettet tudtok ajánlani? Mondjuk olyan 100-ig. (Campa veloche szettes a bringám)

Veloce szett van rajta, és 100ezres nagyságrendet "dobnál ki" kormányra meg stucnira meg ilyenekre? Elõször kerékszett, aztán szett (mondjuk egy chorus) és aztán lehet ilyenekre költeni :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Wilier La Triestina (2011)

én egy 2010-es M-est hajtok.szerintem erre a kategóriáju bicóra felesleges a karbon-dömping.
én is lecseréltem a szóban forgó cuccokat wcs-alura.megelégedésemre...

a helyedben a különbözetbõl kerékszettet/gumit vagy egy tuti nyerget vennék.

ha "lampre"-s wiliert akarsz akkor fulcrum kerék :) mellesleg jó is...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Igazából szép fokozatosan szeretnék cserélni szinte mindent. Elsõnek ezeket céloztam meg. Utána majd jöhet a kerék.
Ha már itt tartunk. Milyen kerék szettet tudtok ajánlani? Mondjuk olyan 100-ig. (Campa veloche szettes a bringám)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Megmutatnám miket néztem ki.
Kormányból ilyen típust szeretnék mindenképp. Tudom, hogy nagyon drága és sokan feleslegesnek tartják: Ritchey Logic - Road - Bars - WCS Carbon Streem
Nyeregcsõ: ez se éppen olcsó. Ha valaki tud ajánlani árban jobbat azt szívesen fogadom. Ritchey WCS Carbon 300lg - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
Pedál: Look Keo 2 Max Carbon - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
Nyereg: .: WEBSHOP :.

szerintem nem a karbon nyeregcsövön meg pedálon meg kormányon múlik, hogy mennyi idõ érsz majd fel pásztóról a kékesre. bár én csak a magam nevében beszélek, nálam nem a nyeregcsövön múlik. ha nekem lenne ennyi lóvém most az országútimra (amit éppen árulok) akkor tuti hogy inkább a kerekekre költeném.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A time karbon pedálok milyen szépen el szoktak törni a normál használattól.

Sajnos nem csak a karbon.

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Wilier La Triestina (2011)

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Kormányból ilyen típust szeretnék mindenképp. Tudom, hogy nagyon drága és sokan feleslegesnek tartják: Ritchey Logic - Road - Bars - WCS Carbon Streem
Nyeregcsõ: ez se éppen olcsó. Ha valaki tud ajánlani árban jobbat azt szívesen fogadom. Ritchey WCS Carbon 300lg - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
Pedál: Look Keo 2 Max Carbon - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

a kormánynál vedd figyelembe a mostani kormányod méreteit (már ha a mostani kényelmes) mert elég kellemetlen, ha a drága karbon kormánnyal úgy változik a testhelyzeted, éhogy esetleg nem bírsz megmaradni a bringán...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Milyen bringára lennének ezek?

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Stucnit nem erdemes karbonra.
Csak AX meg hasonlo kategoriaban lesznek konnyebbek az alunal, de azok meg hiaba konnyuek, ha kozben bunrondak, es extrem dragak is.
Pedalnal semmivel nem jobb a karbon, csak konnyebb. Ez persze szamit valamit, hiszen ez forgo tomeg.

A time karbon pedálok milyen szépen el szoktak törni a normál használattól.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Stucnit nem erdemes karbonra.
Csak AX meg hasonlo kategoriaban lesznek konnyebbek az alunal, de azok meg hiaba konnyuek, ha kozben bunrondak, es extrem dragak is.
Pedalnal semmivel nem jobb a karbon, csak konnyebb. Ez persze szamit valamit, hiszen ez forgo tomeg.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Lenne nekem is egy kérdésem. Kormány, stucni, nyereg csõ, pedál cserét szeretnék. Karbont szeretnék mindenbõl. Kérdésem az lenne, hogy megéri e befektetés? Vagy nagy csodát ne várjak tõle és inkább jobb alu cucokkal pakoljam fel?

Megtalálad egy kerékpáron azokat az alkatrészeket, amiket legutoljára illik karbonra cserélni, de a profik közül is mennek alu cuccokkal. Ha tényleg van rá fölös pénzed, akkor kormány-stucni-nyeregcsõ kombót cseréld ki (mondjuk 3T-re), de a pedált abszolút fölösleges.

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Lenne nekem is egy kérdésem. Kormány, stucni, nyereg csõ, pedál cserét szeretnék. Karbont szeretnék mindenbõl. Kérdésem az lenne, hogy megéri e befektetés? Vagy nagy csodát ne várjak tõle és inkább jobb alu cucokkal pakoljam fel?

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Bocsánat! Vázgeometriát akartam írni :) Nem tudom miért ezt írtam :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Szeretném lecserélni a régi CrMo vázamat egy carbon villás alu vázszettre, de nem nagyon tudom, hogy a helyes méretválasztáson kívül még mire érdemes odafigyelni a választásnál, mert ez lesz az elsõ váz vételem. A cél, hogy könnyebb legyen a bringa, edzéshez, hobbi versenyzéshez. Az költséget szeretném 150e alatt tartani. Eddig a következõket nézegettem:
Trek 2.5
Willier La Triestina
Specialized Allez
Merida Race Lite 904
Wheeler Route 1.5
Van valakinek jó-rossz tapasztalata valamelyikkel, esetleg valami más ötlet? Elõre is köszi a segítséget!

Trek élettartamgaranciás,innentõl szerintem nincs mirõl beszélni

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Ez mit jelent?

szimpatikus az aerója = olcsó, kevés EUR-ért megvehetõ :-)))