@kipage a KMC lanccal mi volt a baj? En gondolkozom rajta, hogy egy probat teszek majd a KMC 11es lancaval, en nem hallottam rola meg rosszat sot..
Nem emlékszem már pontosan km-re, hogy mennyit mentem a KMCvel, az X10SL Goldom volt, azzal mentem 3000km körülit gond nélkül. Utána tettem fel egy sima X10 Goldot az viszont 200km után megadta magát. Feltettem, elmentem egy körre majd még egyre, aztán még egy 80kmes hosszabb fért bele, amikor elkezdett ugrani, bevittem a boltba, hogy gáz van a lánccal, csörög zörög az egész. Belerakták a nyúlásmérõt, úgy beleesett gond nélkül mint a huzat.
Mondtam a srácoknak, hogy nem emlékeztek itt vettem 2hete a láncot, mondták de de, nem azzal van gond, hanem hogy nem tudják ellenõrizni tényleg mennyit mentem vele... ezért nem cserélik ki. No comment, itt kicsit megrendült a bizalmam az üzletpolitikájukon, azóta már nem is járok oda (igaz elköltöztünk) gyanítom nyugaton ilyen blamát simán benyel akármelyik magára valamit is adó bolt, szerintem feltettek volna egy újat gond nélkül. Így nem tudom hogy az x10 Gold alapból ilyen sz.r-e vagy csak én pont peches voltam és kifogtam egy hibásat. Az SL után legalább egy 4ezeres élettartamot vártam volna tõle.