Hol írnak ezekrõl a balesetekrõl?

Lusta voltam a beszàmolòkat elõkeresni, itt van pàr kèp..
Hol írnak ezekrõl a balesetekrõl?

Amikre mèg csak vèletlenül sem ülnèk fel..èrdemes utànanèzni milyen baleseteket szenvednek Chinarellokkal pl, pedig azok mèg vmivel dràgàbbak is. Ilyesmivel èn nem szòrakoznèk.
Szóval a 200$-os vázakról van szó.Kínában
A sebesség mindent megold.
Helyesbítek: A komplett bringákat is akciózzák mindenhol.Kishazánkban a kifutó 2011-es kellys fullkarbonvázakat 200 e ft alatt meg lehet venni. A komplett bringákat is. Rá vagyok kattanra a dologra.
Kishazánkban a kifutó 2011-es kellys fullkarbonvázakat 200 e ft alatt meg lehet venni. A komplett bringákat is. Rá vagyok kattanra a dologra.Hol?
140 euróért már egész pöpec új karbonvázak vannak. Érdekelne miért nem inkább azt vettél?
Igazán szétszedhetnéd a kedvemért! Ez csak poén volt. Most nézem a 2011-es teljes bicó pedál nélkül 8.08 kg. 105-össel ez nem is olyan rossz. Sokan ennél gyengébb gépekkel versenyeznek. Úgy saccolok az én ultegra szettemmel kb 7.5 kilós lesz.jogos, ezt benéztem....
nem tudom, külön a vázat nem mértem.
140 euróért már egész pöpec új karbonvázak vannak. Érdekelne miért nem inkább azt vettél?
A sebesség mindent megold.
140 euróért már egész pöpec új karbonvázak vannak. Érdekelne miért nem inkább azt vettél?(aki jó kis aluvázat keres olcsón, az outi vázam ára 99Eur-ra esett a bike24-en, én még 140-ért vettem....)
Bike24 - Drssiger R-SL 10.0 Rennrad-Rahmen
Sziasztok.
Az idén vettem az elsõ országutimat, s mavic kerekére gyakorlatilag alig lehet feltenni a continental force és attack külsõket. Olyan szinten durva, hogy csak latex belsõvel megy, mert a simát az erölködés közben kiszakítom.
A conti gumik ilyen passzentosak vagy a mavic kerék? ezt nem tudom eldönteni valaki már találkozott ezzel a problémával?
Új gumit most azért nem vennék emiatt.
Sziasztok.
Ezt ismeritek? Kiszamolja mennyivel lehetsz gyorsabb, ha x kg-val konnyited a biciklid (vagy magadat)
http://www.analyticc...eight_Page.html
Ha valaki igen rossz poziciobol indul (mondjuk 10kg tulsuly, es csak atlag 200 Wattra kepes), akkor van idobeni fejlodesi potencial rendesen!
A váz hány gramm, nem a teljes bringa tömege volt a kérdés, kedves rétisün.
olyan 8,4 lehet...nem egy nagy durranás, de egy ilyen magafajta hobbi bicajosnak bõven jó.
Az URC 6.9-es bicajod váza hány kilós? Csak a komplett gép adatait látom a hálón.
kézilabdás ragaccsal nem lenne jobb bekenni?