Onnan jött elõ nekem ez a kérdés, hogy elterveztem, hogy jövõre lesz külön kormányom idõfutamra. Néztem ezeket a kormányokat és van olyan aminek egyenes a vége, ilyet használnak nagyon sokan, de bennem az a kérdés merült fel ezzel kapcsolatban, hogy mennyire biztonságos ez, nem tud-e elõre lecsúszni róla a kezem. A régi idõfutam kormányoknál viszont láttam olyat, ami visszakanyarodik 90fokban (pl a hirdetésben szereplõ: Apróságok kis pénzért « kormányzás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ). Ez biztos biztonságos, kb olyan fogást biztosít, mint a normál kormányokon az alsófogás, de ennek meg van-e aerodinamikai elõnye, mert ha nincs akkor ennyi erõvel lehetne normál kormányom is.
A kérdés az, hogy milyet vegyek (pengealakú karbonra nincs pénzem). Van jó könyöklõm, vehetek acor/csepel féle sima kormányt (ami a fényképen szerepelt) is vagy egy ilyen 3t idõfutamkormányt. Mondjuk a 3t-be sima fékkar való, de ha vágok a végébõl akkor egy idõfutam fékkar is jó lehet rá. Vélemények?
ha jól emlékszem a bringád fotóin elég mélyen volt a kormányod. ezért inkább az acor félét javasolnám. a 3t-vel már túl mélyen lenne a fogás sztem.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére