ezt jól megasszontam.
"nem rossz óra,de nem kódolatlan" nem rossz óra,de nem kódolt. így helyes. remélem nem vezetett félre a bakim senkit.
Értettem így is.
ezt jól megasszontam.
"nem rossz óra,de nem kódolatlan" nem rossz óra,de nem kódolt. így helyes. remélem nem vezetett félre a bakim senkit.
A sebesség mindent megold.
a kerékrõl érkezõ jelet eddig nem zavarta semmi. a pulzusmérõ része nem kódolt,v mi. azt zavarja a magasfeszkó. mondjuk tud olyat,h monitor,v tv mellé rakod az órát akkor még álló helyzetben is tudsz 100al menni.
a megoldás? ne rakd tv mellé.
nem a saját mellkasi övével használom. az csak 1 lidl pulzusmérõ óráé. lehet hozzá kapni pedálfordulat mérõ jeladót is. nem rossz óra,de nem kódolatlan. aránylag jó árban lehet hozzájutni. engem nem zavarnak a hibái. nem készülök versenyre,úh nekem elég a tudása bõven.
>sztem egész egyszerûen (mindenhova bicóval járnak) hordanak bukót...
Szerintem PBG-re gondolt!
JVS legalabbis biztos nem "odaat" jar fodraszhoz.
De lehet tenyleg nincs fodrasz az USA-ban, DZ-bol is mi lett, bakker, Farkas?->
Amugy irigykedem, PBG!!
-> 
sztem egész egyszerûen (mindenhova bicóval járnak) hordanak bukót...Odaát nincsenek fodrászok?
ciclosport 4.2 nem vlmi extra,de nekem tök elég. azért nem tudok több adatot írni,mert néhányszor volt rajta teljes reset,és csak a km-t lehet visszaírni bele. számoltam a benne lévõ adatokkal teljes eddigi szezont is,de 42es átlag jött ki. ez erõsen túlzó adat lenne.
van edzésnaplóm,majd abból számolok,csak az idõigényes 1 kicsit.
http://img522.images...29602971677.jpg
Hát körülbelül még mindig csak tátott szájjal ülök, és nem hiszem el, hogy kikkel találkoztam. : O
Komolyan. Akkora nevek, mint David Millar, Tommy Danielson, Robby Hunter, David Zabriskie, Johann Van Summeren, és még sorolhatnám... Tyler Farrar. És annyira közvetlenek! Álmomban sem gondoltam volna.
Hihetetlen élmény volt!!!
Milyen órád is van pontosan?érdekes dolgokat tud a km órám. van "benne összes idõ" is. kb olyan,mint az odo méter. lehet vele számolgatni ezt,azt. 4 hete ültem át a téli bringára. 17 napot edzettem,összesen 32 óra 29 percet,746 km-t tekertem eddig. ez 22,9es átlag. elég gyér,de hát ez van. majd késõbb lehet számolok az ünneplõs bringa adataival is.
Pro Bike Gear: szép emlékek lesznek ezek,úgyhogy minél többet dokumentálj
Hát körülbelül még mindig csak tátott szájjal ülök, és nem hiszem el, hogy kikkel találkoztam. : O
Komolyan. Akkora nevek, mint David Millar, Tommy Danielson, Robby Hunter, David Zabriskie, Johann Van Summeren, és még sorolhatnám... Tyler Farrar. És annyira közvetlenek! Álmomban sem gondoltam volna.
Hihetetlen élmény volt!!!

Egy második Camelbak-kel erre is ki lehetne találni valamit.
Van fantáziám, pont ez az! Azért kérdeztem mert:
Mi a legfelsõ réteg? Dzseki? Azok ugye magas gallérral vannak.
Személy szerint engem marhára idegesítene hogy valami az arcomat b@$ztatja tekerés közben, emiatt meg nem vágnám szét a softshell dzsekit, hogy máshol hozzam, ki a csövet.
Ha neked kényelmes, akkor használd egészséggel.
Marha nagy fantázia kell hozzá, hogy magadtól rájöjj. A váll fölött elõre jön és mellmagasságban fityeg elöl.
Flickr
Ki fogom próbálni, bár tartok tõle, hogy meg kell majd állnom emiatt pisilni.