Egy erdekes diagram: Aki tudja milyen teljesitmenyt tud egy oran at ebbol megtudhatja milyen gyorsan erne fel az Alpe-ra.
http://2.bp.blogspot...scent+times.jpg[
Te mérted az idõd, amikor ott jártál?
Egy erdekes diagram: Aki tudja milyen teljesitmenyt tud egy oran at ebbol megtudhatja milyen gyorsan erne fel az Alpe-ra.
http://2.bp.blogspot...scent+times.jpg[
32-es gumi simán elég. Az a határ a versenyeken is, de ez mellékes.
A Garmin kütyürõl már én is tudok mesélni.(Edge 705)
Király egy cucc. Mondjuk én azért is vettem, mert untam már, hogy a Polart meg a Cycleops computert is kell használnom, hogy nyugodtan résztávozzak, ne kelljen számolgatnom edzés közben...
Meg persze a GPS is. Nagyon zsír az egész cucc. Mindenféle résztávos edzéseket meg tudsz tervezni rajta, mindenféle határokkal, a képernyõt (akár a résztávos képernyõnézetet külön) tudod állítani, mit mutasson, stb. stb.
Ave, honnan tudok ingyen szerezni USA térképet? Az az alap kicsit (nagyon) gagyi...
Kérdés: 35-ös gumi nagy valószínûséggel elférne a Merida road 880-as vázamban, ugye?
Ave: Mesélj már nekem légyszi errõl a Garmin kütyürõl, amelyik neked van...
Naív kérdés következik, egy Mafac Racer-szerû középhúzós fék nem tenné-e meg erre a célra? Ilyet használok a mindennapi biciklimen, 60-al is szoktam vele gurulni (még megpakolva is), onnan is lefékez rendesen. A konzolos fék (cantilever) miben más? Ha megtenné, van ilyenem tartalékban, jelentkezhetsz rá. A pofákat persze maira kell cserélni (kapható):[...] a meridához meg veszek egy cyclocross villát-fékeket-gumikat. Hátulra meg csinálok egy sufnituning canti-fék rögzítést. Egy régi fékmerevítõhöz hasonló U alakú dologra gondoltam a két féktüskével, megfelelõ mennyiségû és méretû kábelkötegelõvel rögzítve
Najó, fém bilinccsel. [...]
Egy régi fékmerevítõhöz hasonló U alakú dologra gondoltam a két féktüskével, megfelelõ mennyiségû és méretû kábelkötegelõvel rögzítve
Najó, fém bilinccsel.
Ha ez segít, a Tacx nem gyorszáras oldala 14 mm hosszú és 17 mm átmérõjû, a gyorszáras oldalon pedig 6 mm van a gyorszárig, átmérõ szintén 17 mm.

Valaki erre tud megoldást?
Sziasztok!
Van esetleg valamilyen ötletetek, hogy "új fajta" országúti vázra, miként-hogyan lehet csomagtartót szerelni? Egy több napos túra készülünk és egy 3 részes nagy táskát szeretnék felrakni rá.
sajna ez csak 7es,úh ez így jó ahogy van.
A sebesség mindent megold.