Tegnap elcsaptak tekeres kozben...
Itt tortent:
Route 1 to Budai út - Google MapsBia fele haladtam, B pontnal jobbrol balra BP fele kanyarodni szandekozo Suzukis nem adta meg az elsobbseget. Azt mondja, nem latott.
Nem tudom stop tabla van-e ott, vagy csak macisajt, de nem allt meg az biztos. Megis lassitott annyira, hogy azt hittem, meg fog allni, es akkor lepett a gazra, amikor mar nem tudtam mit csinalni.
A Garmin logjat nezve 4mp volt az egesz.
Meg tekertem rendesen 31-gyel, aztan 1mp mulva megallt a tekeres, es mar lassultam egy picit 29.8 km/h, a kovetkezo masodpercben pedig mar csak 9 km/h-val "megyek", vagy repulok ki tudja, a kovetkezo mp-ben pedig mar nyugalomban van a bico.
A legjobban most az egyik kezem faj, az ujjaimat alig birom mozgatni, de erdekes, gepelni megis tudok egeszen fajdalommentesen.
Ja es az egyik labujjam a nagy mellett kozvetlenul, nekem az nyulik "legelorebb". Erdekes, hogy cipon semmi nyoma semminek, de az ujjam olyan lila, hogy ihaj.
Raadasul tegnap meg nem fajt annyira, igy azt nem is rontgeneztek.
A terdeim -foleg a jobb- nagyon rossz, alig birom mozgatni, labra allni kinszenvedes, menni meginkabb.
Rendorok voltak, mento pedig bevitt rontgenre a Janosba. A baleseti helyszinelo rendorok csak kesobb jottek, o veluk meg nem beszeltem, csak a felesegem, majd holnap megyek be a kapitanysagra.
Kisfiam (3eves) megmondta, hogy apa ne menjen tobbet sotetben biciklizni...
Bico kárt nem tudom felmerni rendesen, mert alig birok mozogni, de ami egybol latszik, az hogy a villa az kampec (LOOK HSC4), letort az alja, a papucsok a kereken maradtak, felni is kampec. (D/A 7850 C24)
Es persze karcok mindenhol, nyereg is lenyuzodott picit, stb.
Ha valakinek van konkret tapasztalata ilyenkor a karterites intezesevel, az irjon, legyen szives: ave kukac timeslip pont hu