ez esetben remélem az utolsó forintot is legombolod róla..
ez egy igazi õsember hozzáállás. csak annyit gomboljon, amennyi jár
ez esetben remélem az utolsó forintot is legombolod róla..
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kukas mellenyem az nem volt ez igaz, csak egy "900" Lumenes lampam, plusz egy fenyvisszaveros csikokkal ellatott felsom.
A rendorok megneztek a helyszinen mennyire fenyes a lampa, a faszi megis allitja, hogy nem vilagitott.
Az azert megiscsak nonszensz lenne, hogy van ilyen lampam, es nem hasznalom a sotetben, ezt csak nem veszi be senki.
A fenyvisszaverok nem segitettek semmit, hiszen nem ram vilagitott, hanem keresztbe az uton. Szerintem valoszinuleg mar jobbra nezett, hogy onnan jonnek-e, mielott gazt adott.
Flickr
Mindegy mennyit ér az autója, a biztosító fog fizetni.Sajnálom Ave, jobbulást!
Az autós legfõbb védekezése úgy is az lesz, hogy nem volt rajtad mellény, ami ugye mint tudjuk, egy f@$zság...de tuti hogy azt fogja mondani.
Az a baj, hogy nagyobb a károd mint amit az õ autója ér, de lehet hogy kártérítést se kapsz...
Minden esetre sok sikert, drukkolok!
jah és nézd a jó oldalát: ha márciusban ütnek el, akkor az egész szezonnak annyi....
A sebesség mindent megold.
Ez a hely ahol történt az eset elvileg a Alpine gyár kijárata az 1-es útra.Párszor már voltam ott autóval mikor párom elaludt és lekéste a céges buszt,vagy épp mentem érte,de nem is ez a lényag,hanem az,hogy emlékeim szerint ott STOP tábla van kihajtásnál.
részvétem..jobbulást!Tegnap elcsaptak tekeres kozben...
Itt tortent: Route 1 to Budai út - Google Maps
Bia fele haladtam, B pontnal jobbrol balra BP fele kanyarodni szandekozo Suzukis nem adta meg az elsobbseget. Azt mondja, nem latott.
Nem tudom stop tabla van-e ott, vagy csak macisajt, de nem allt meg az biztos. Megis lassitott annyira, hogy azt hittem, meg fog allni, es akkor lepett a gazra, amikor mar nem tudtam mit csinalni.
A Garmin logjat nezve 4mp volt az egesz.
Meg tekertem rendesen 31-gyel, aztan 1mp mulva megallt a tekeres, es mar lassultam egy picit 29.8 km/h, a kovetkezo masodpercben pedig mar csak 9 km/h-val "megyek", vagy repulok ki tudja, a kovetkezo mp-ben pedig mar nyugalomban van a bico.
A legjobban most az egyik kezem faj, az ujjaimat alig birom mozgatni, de erdekes, gepelni megis tudok egeszen fajdalommentesen.
Ja es az egyik labujjam a nagy mellett kozvetlenul, nekem az nyulik "legelorebb". Erdekes, hogy cipon semmi nyoma semminek, de az ujjam olyan lila, hogy ihaj.
Raadasul tegnap meg nem fajt annyira, igy azt nem is rontgeneztek.
A terdeim -foleg a jobb- nagyon rossz, alig birom mozgatni, labra allni kinszenvedes, menni meginkabb.
Rendorok voltak, mento pedig bevitt rontgenre a Janosba. A baleseti helyszinelo rendorok csak kesobb jottek, o veluk meg nem beszeltem, csak a felesegem, majd holnap megyek be a kapitanysagra.
Kisfiam (3eves) megmondta, hogy apa ne menjen tobbet sotetben biciklizni...
Bico kárt nem tudom felmerni rendesen, mert alig birok mozogni, de ami egybol latszik, az hogy a villa az kampec (LOOK HSC4), letort az alja, a papucsok a kereken maradtak, felni is kampec. (D/A 7850 C24)
Es persze karcok mindenhol, nyereg is lenyuzodott picit, stb.
Ha valakinek van konkret tapasztalata ilyenkor a karterites intezesevel, az irjon, legyen szives: ave kukac timeslip pont hu
Tegnap elcsaptak tekeres kozben...
Bia fele haladtam, B pontnal jobbrol balra BP fele kanyarodni szandekozo Suzukis nem adta meg az elsobbseget. Azt mondja, nem latott.
Nem tudom stop tabla van-e ott, vagy csak macisajt, de nem allt meg az biztos. Megis lassitott annyira, hogy azt hittem, meg fog allni, es akkor lepett a gazra, amikor mar nem tudtam mit csinalni.
Meg tekertem rendesen 31-gyel, aztan 1mp mulva megallt a tekeres, es mar lassultam egy picit 29.8 km/h, a kovetkezo masodpercben pedig mar csak 9 km/h-val "megyek", vagy repulok ki tudja, a kovetkezo mp-ben pedig mar nyugalomban van a bico.
A legjobban most az egyik kezem faj, az ujjaimat alig birom mozgatni, de erdekes, gepelni megis tudok egeszen fajdalommentesen.
Ja es az egyik labujjam a nagy mellett kozvetlenul, nekem az nyulik "legelorebb". Erdekes, hogy cipon semmi nyoma semminek, de az ujjam olyan lila, hogy ihaj.
A terdeim -foleg a jobb- nagyon rossz, alig birom mozgatni, labra allni kinszenvedes, menni meginkabb.
Rendorok voltak, mento pedig bevitt rontgenre a Janosba. A baleseti helyszinelo rendorok csak kesobb jottek, o veluk meg nem beszeltem, csak a felesegem, majd holnap megyek be a kapitanysagra.
Bico kárt nem tudom felmerni rendesen, mert alig birok mozogni, de ami egybol latszik, az hogy a villa az kampec (LOOK HSC4), letort az alja, a papucsok a kereken maradtak, felni is kampec. (D/A 7850 C24)
Ha valakinek van konkret tapasztalata ilyenkor a karterites intezesevel, az irjon, legyen szives: ave kukac timeslip pont hu
Flickr
Tegnap elcsaptak tekeres kozben...
A sebesség mindent megold.