Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2011. November 25. - 20:27
Posted 2011. November 25. - 20:09
Posted 2011. November 25. - 19:55
Minek akarsz annyit fékezni?
De ahogy írtam is, ez csak a kezdeti elképzelés volt, aztán innen léptem tovább arra a gondolatsorra, hogy teljes csere legyen. De tekintve a forint jelenlegi helyzetét, lehet nem lesz ebbõl semmi se a végén.
Nézegetem egyébként az ebay-t folyamatosan, de nem túl sok jó aukciót látok, mert ami jó, arra elég sokan harapnak, így nem lesz olcsó(?) végül a se. Persze annyira nem sürgõs a dolog, mert elleszek a meglevõ 105-össel is jövõre gond nélkül, csak mozgatja a fantáziámat a campagnolo.
Posted 2011. November 25. - 19:38
Az egész dolog onnan indult, hogy kitaláltam, teszek valami jobb féket a 105-ösök helyett... most ott tartok, hogy Ultegra 6700 vagy Campagnolo szettre cseréljem a meglevõt?
Nem akarok egy Campa vs Shimano vitát, így csak fék kérdésben érdeklõdnék, hogy a Campa fékjei a Shimanohoz képest jobbak/gyengébbek/kb. ugyanolyanok? Egy csomó tesztet elolvasva csak arra jöttem rá, hogy akárki is tesztelte, az vagy az egyiket, vagy a másikat preferálta alapban is, így általában az volt a jobb, amit amúgy is szeretett.
Nekem szerencsére nincsenek ilyen irányú berögzõdéseim. Ugyanúgy megfelelne egy Ultegra 6700 (vagy DA 7900) mint a Campa Chorus vagy Record. Ami ez utóbbi mellett szól az - próba lehetõség híján - a design. Számomra valami gyönyörûség a 11-es Record szett.
Tehát a kérdés az, hogy fékerõben/hatásban mennyivel lennék elõbbre/hátrébb, ha Campát vennék Shimano helyett? Van errõl esetleg vmi teszt valahol?
Ill. még annyi, hogy új Record fékváltókarért jó vagy rossz ár a 230 Eur? (bár most az euro....)
sztem fékek közt nincsen akkora különbség. a felni fékpofa kombináció sokkal többet számít. nekem csak rx100as fékeim voltak régen,utána váltottam recordra,de nagy változás nem lett. az is jó volt,meg most ez is.
Posted 2011. November 25. - 19:08
Posted 2011. November 25. - 19:05
Posted 2011. November 25. - 18:50
Nem akarok egy Campa vs Shimano vitát, így csak fék kérdésben érdeklõdnék, hogy a Campa fékjei a Shimanohoz képest jobbak/gyengébbek/kb. ugyanolyanok? Egy csomó tesztet elolvasva csak arra jöttem rá, hogy akárki is tesztelte, az vagy az egyiket, vagy a másikat preferálta alapban is, így általában az volt a jobb, amit amúgy is szeretett.
Nekem szerencsére nincsenek ilyen irányú berögzõdéseim. Ugyanúgy megfelelne egy Ultegra 6700 (vagy DA 7900) mint a Campa Chorus vagy Record. Ami ez utóbbi mellett szól az - próba lehetõség híján - a design. Számomra valami gyönyörûség a 11-es Record szett.
Tehát a kérdés az, hogy fékerõben/hatásban mennyivel lennék elõbbre/hátrébb, ha Campát vennék Shimano helyett? Van errõl esetleg vmi teszt valahol?
Ill. még annyi, hogy új Record fékváltókarért jó vagy rossz ár a 230 Eur? (bár most az euro....)
Posted 2011. November 25. - 18:05
ez esetben remélem az utolsó forintot is legombolod róla..
ez egy igazi õsember hozzáállás. csak annyit gomboljon, amennyi jár
nem a Suzukisról gombolja, hanem a biztosítóról. azokat meg annyira azért ne sajnáljuk
így van, a biztosítókat nem sajnáljuk!
És mivel Ave fájdalom díjat max a saját biztosításából remélhet, ezért a minimum, hogy az anyagi kárt megtérítik az utolsó fillérig.
Tényleg Ave, ilyen közúti balesetre fizet a saját biztosítód?
Flickr
Posted 2011. November 25. - 13:20
Allitolag ezt meg visszavonhatja, de miert tenne.
Csekely 2-3 honap atfutas varhato...
Posted 2011. November 25. - 12:52
Posted 2011. November 25. - 07:27
nem a Suzukisról gombolja, hanem a biztosítóról. azokat meg annyira azért ne sajnáljuk
Posted 2011. November 25. - 07:05
Ez a Bia, és térsége... tavaly Szalontay Bence elé fordultak ki...
Posted 2011. November 25. - 06:25
Posted 2011. November 25. - 01:03
Posted 2011. November 24. - 23:01
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. November 24. - 22:58
Kukas mellenyem az nem volt ez igaz, csak egy "900" Lumenes lampam, plusz egy fenyvisszaveros csikokkal ellatott felsom.
A rendorok megneztek a helyszinen mennyire fenyes a lampa, a faszi megis allitja, hogy nem vilagitott.
Az azert megiscsak nonszensz lenne, hogy van ilyen lampam, es nem hasznalom a sotetben, ezt csak nem veszi be senki.
A fenyvisszaverok nem segitettek semmit, hiszen nem ram vilagitott, hanem keresztbe az uton. Szerintem valoszinuleg mar jobbra nezett, hogy onnan jonnek-e, mielott gazt adott.
Flickr
Posted 2011. November 24. - 22:45
Posted 2011. November 24. - 21:54
Posted 2011. November 24. - 19:57
A rendorok megneztek a helyszinen mennyire fenyes a lampa, a faszi megis allitja, hogy nem vilagitott.
Az azert megiscsak nonszensz lenne, hogy van ilyen lampam, es nem hasznalom a sotetben, ezt csak nem veszi be senki.
A fenyvisszaverok nem segitettek semmit, hiszen nem ram vilagitott, hanem keresztbe az uton. Szerintem valoszinuleg mar jobbra nezett, hogy onnan jonnek-e, mielott gazt adott.
Majd meglatjuk holnap mit mond a rendor.
Tanum nincs, akik mogottem jottek, szepen megneztek, es mentek tovabb. Persze nem tudom mennyivel jottek mogottem, en mar csak allva realizaltam oket.
A karfelmeros tippeket koszi, szerintem elso korben a LOOK forgalmazo bikeart-ot keresem meg.
A MALI meg felkesz, nem hasznalhato.
Posted 2011. November 24. - 19:39
Mindegy mennyit ér az autója, a biztosító fog fizetni.Sajnálom Ave, jobbulást!
Az autós legfõbb védekezése úgy is az lesz, hogy nem volt rajtad mellény, ami ugye mint tudjuk, egy f@$zság...de tuti hogy azt fogja mondani.
Az a baj, hogy nagyobb a károd mint amit az õ autója ér, de lehet hogy kártérítést se kapsz...
Minden esetre sok sikert, drukkolok!
jah és nézd a jó oldalát: ha márciusban ütnek el, akkor az egész szezonnak annyi....
A sebesség mindent megold.

Sign In
Create Account

Back to top