A 6700-as nagyon szuper fék, sajnos én csak kölcsönben használtam, de valami brutális amit fog. Egyébként a baj a fékéezésnél az, hogy a szûk keresztmetszet egy tisztességes fékkel az út-gumi közötti súrlódási együttható országúton, persze minél nagyobb a sebesség ez annál kevésbé igaz, 70-nel már nem igazán lehet blokkolóra fékezni (meg nem is túl jó ötlet:)) Shimanohoz azért nem szerencsés a campa féktest, mert a campának a fvkaron van a gyorskioldó, a sh-nak meg a féktesten, és ha campát raksz fel sh-hoz, akkor nem lesz gyorskioldód...
Igen, azt tudom, hogy nem lehet kombinálni a két gyártó szettjét, úgyhogy ilyenbe nem is gondolkodok. Igazából a Campa mellett - tapasztalat híjján - a "szerelem" szól, ami kizárólag a design-nak köszönhetõ. Az Ultegra viszont logikusabb lépés lenne, fõleg talán olcsóbb is.
A fékkel kapcsolatos megjegyzéseket köszi! Sejtettem én, hogy sokkal elõbbre nem leszek semmivel se. (egyébként volt már szerencsém 60 környékén nagyot fékezni, amikor egy haver esett elõttem a Kékesrõl lefele, marha mázlim volt, hogy én megúsztam- neki meg még nagyobb, hogy némi horzsoláson kívül semmi baja sem lett)

Sign In
Create Account

Back to top