lett munkám. ez még jó is lenne,de sajna idõben elég sok tud lenni (túlórák miatt).
nem tudom így mennyit fogok tudni tekerni.
Majd megtalálod a megfelelõ kompromisszumot, ne aggódj!
lett munkám. ez még jó is lenne,de sajna idõben elég sok tud lenni (túlórák miatt).
nem tudom így mennyit fogok tudni tekerni.
57,5 cm hosszú, sztem jó neked.
a magasság 52,5 de ezt szerintem a két csõ keresztezéséig mérték, ami slooping váz miatt nem OK. a villaszár nincs vágva, tehát a magasság beállítható a kormánynál is, a nyeregnél meg csak ki kell húzni a nyeregcsövet
170-175 centis embernek lehet jó, majd a többiek megcáfolnak, ha tévednék.
errõl lenne szó. kicsit hadilábon állok a vázméretekkel is. ez milyen magas embernek lenne jó? most inkább ilyen fitnesz bringa kellene, vagy ciklokrossz, amivel ki lehet menni a szar magyar kerékpárutakra is.
Másik. Tudtok Bp-en vagy a környéken olyan szakit aki szépen tud bandázsolni. Nekem nagyon nem jött össze, leszedtem a fehéret, és megprószáltam egy feketét feltenni, de nagyon gány lett. :-))
Én szépen bandázsolok. Internetrõl bármit meg lehet tanulni. Ha már úgyis megvan benned a szándék, akkor már csak egy kis kutatómunka és gyakorlás kérdése.
Youtubeon vannak jó bandázsolós videók, mindkét irányból, keress egyet. Én az alapján szoktam az enyémet csinálni.
Flickr
...lehet, hogy nem kellett volna áttérnem az Ultegra és FSA házasításról a SRAM-ra. A gép 1 Merida road race lite 905. Gábor!, engem is érdekelne és szívesen venném ha a két év alatt szerzett tapasztalataid megosztanád.
Másik. Tudtok Bp-en vagy a környéken olyan szakit aki szépen tud bandázsolni. Nekem nagyon nem jött össze, leszedtem a fehéret, és megprószáltam egy feketét feltenni, de nagyon gány lett. :-))
õszintén szólva én (többek között) az ilyenek miatt hagytam fel az országútizással. a hegyen nem ütnek el, meg senki sem üvölt, hogy ez fõútvonal a kurva anyád...
Két éve hajtok Rival szettet. Trimmelni mindkét tányéron tudom, bár leginkább nagytányéron szoktam, ki is használom itt min. a 9 fokozatot, néha a 10-et is.
és akkor mi van???
elöl 53-39em van egy 12-25ös 10seb sorhoz.
nagytányéron 21-nél feljebb már nem váltok, mert akkor inkább 39-17, és az legalább nem feszíti a hátsóváltóm
kistányéron meg nem rakom lejjebb a 14-esnél...mert minek
és akkor mi van???Akkor a 20 sebességes outi valójában mennyi? Azt érzem, hogy hiába van egy Q..va jó és drága bicóm, nemtom csont nélkül használni. ühüpp, ühüpp.......
Flickr