Meg ha hiszitek ha nem, sokszor tényleg nem látnak minket.Oke, hogy vannak problemas emberek, de azert csak nem hagyunk mar fel a kedvenc idotoltesunkkel miattuk!!
Nehogyma ok nyerjenek!!
Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2012. január 09. - 23:20

A sebesség mindent megold.
Írta 2012. január 09. - 23:18

Én az ilyen helyzeteket próbálom úgy felfogni, hogy ez is önuralomra nevel.
arra ott az ember családja, meg a munkája

Írta 2012. január 09. - 23:00

Írta 2012. január 09. - 22:57

Nehogyma ok nyerjenek!!
Írta 2012. január 09. - 21:53

Én ma jártam ugyanígy, csak nem Skodás hanem Suzukis volt a baromarcú köcsög, úgy kanyarodott ki elém balról nagy ívben hogy leszarta, hogy jövök, pedig tuti látott, vészfékkel kifarolva úsztam meg (szerencsére nem estem el, tudtam korrigálni). Láttam az arcát, középkorú agresszív paraszt arckifejezésû csávó, meggyõzõdésem, hogy direkt csinálta.
õszintén szólva én (többek között) az ilyenek miatt hagytam fel az országútizással. a hegyen nem ütnek el, meg senki sem üvölt, hogy ez fõútvonal a kurva anyád...
Írta 2012. január 09. - 20:45

GIOS COMPACT VERSENYKERÉKPÁR CAMPAGNOLO SZETTEL
Szép, szép, de nem ér ennyit.
szerintem megfontolandó. ez az utolsó compact pro váz, nem a 80-as évekbeli evolution, amit én is gyûrtem egy ideig. mivel a japánok nagyon gyûjtik, ezért 100e ft alatt nem nagyon lehet megvenni a vázszettet az ebayen. hátrány hogy nem látható, mi az az odanemillõ matrica a felsõcsövön, a szignó elõtt és hol van az állítható hátsópapucs.
sztem 140-ért jó a vétel, ha minden kafa a vázzal. mert akkor 40-ért van egy szett, flite, igényes kiegészítõk + a kerék
Írta 2012. január 09. - 20:28

Én ma jártam ugyanígy, csak nem Skodás hanem Suzukis volt a baromarcú köcsög, úgy kanyarodott ki elém balról nagy ívben hogy leszarta, hogy jövök, pedig tuti látott, vészfékkel kifarolva úsztam meg (szerencsére nem estem el, tudtam korrigálni). Láttam az arcát, középkorú agresszív paraszt arckifejezésû csávó, meggyõzõdésem, hogy direkt csinálta.
Fegyvert a kerékpárosoknak!
Flickr
Írta 2012. január 09. - 19:43

A sebesség mindent megold.
Írta 2012. január 09. - 18:39

Írta 2012. január 09. - 16:21

A jovobeni eladas nalam nem szempont, akkor jarhatnek 2 cm tavtartoval a stucni felett.
Egyebkent a Wilier is es a Ridley Helium is ISP-s, ha csak a World Tour-ban hasznalt vazakat nezzuk, sot a Trek is, bar az kicsit mashogy.
Írta 2012. január 09. - 14:38

mellesleg tegnap délután ideális látási viszonyok mellett láthatósági színû bringás dzsekiben majdnem úgy jártam mint te. Kijött elém egy baromarc skodával úgy, mintha ott sem lettem volna. Még forgalom se nagyon volt. Ha nem húzódok át a másik sávba és üvöltök max hangerõn akkor elüt.
Írta 2012. január 09. - 14:12

Az persze mindent felül ír ha tetszik (nekem mondjuk ez sem adott) Ez is egy trend volt 3-4 éve de gondolom nem véletlen, hogy kezdenek leállni róla. Talán a Look-on kívül a Giant csúcsváza ilyen még. OK, nyilván bonyolultabb és drágább is gyártani.
mellesleg tegnap délután ideális látási viszonyok mellett láthatósági színû bringás dzsekiben majdnem úgy jártam mint te. Kijött elém egy baromarc skodával úgy, mintha ott sem lettem volna. Még forgalom se nagyon volt. Ha nem húzódok át a másik sávba és üvöltök max hangerõn akkor elüt.
Hogy erted, hogy fennakadnal?
Az egyik jeloltem egyebkent, nem az ebayes darab, hanem a vaztipus.
Írta 2012. január 09. - 11:10

Egy ideje nem fórumoztam, így az tájékozottságom is csökkent bringás témában.
Segítséget szeretnék kérni, zselés kormány betekerõ kellene ilyen szempontokkal:
- nem fekete!; vágyott színek: natúr parafa (mint a Cinelli) vagy szürke
- itthon elérhetõ (ha lehet!)
Köszi!
Írta 2012. január 08. - 23:39

Pl ez is tök jó
Look Cycle - 566 - Rahmen - Straße
No de ez..
Look Cycle - 695 '25' - Premium - Straße
Írta 2012. január 08. - 20:36

a mai bringázáson ért el addig a maxxis cormet hátsó gumim, hogy le kelljen cserélnem....kb. 8800 km volt benne, egy helyen annyira kopott volt, (talán egy nagyon picit szálszakadásos is) hogy a belsõcserénél (biztos mai biztos) összahajtogatott müzlipapírt tettem a külsõ és a belsõ közé, nehogy kikandikáljon a belsõ, amíg hazaérek vele.

kibírta hazáig....
vittore30: miért akadnál fenn, az 56 centi akkor is 56 centi, ha vízszintes a felsõcsõ...az egy dolog, hogy a nyereg nagyon magasnak látszik, így kép alapján.
Írta 2012. január 08. - 20:11

Az egyik jeloltem egyebkent, nem az ebayes darab, hanem a vaztipus.
Írta 2012. január 08. - 19:13

Look 586,Campagnolo chorus 11-fach, Mavic Ksyrium Elite | eBay
Írta 2012. január 08. - 17:13

De egyenlõre még tanácstalan vagyok.
Nézegetem a vázakat de még nem jutottam dülõre!
Írta 2012. január 08. - 11:21

Ok néztem is potom pénzért van.Conti SuperSport Plus-om van egy éve, kb 7000Km van bennük, de mivel kemény gumiból vannak lassabban kopnak és még bõven kihúzzák õszig legalább.
Mióta ezek vannak, nyugodt szívvel megyek át mindenféle üvegen, szegen, cserepeken, kátyún(na jó az azért nem olyan kellemes)-szóval mindenen..
Ha 25-öst veszel biztos hogy jó lesz télen a szélessége miatt, a következõ lehet nekem is olyan lesz.(most 23-as van)
Úgyhogy kiprobálom . Remélem nekem is beválik. mindenkép 25-öst veszek.
köszi.