Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Oke, hogy vannak problemas emberek, de azert csak nem hagyunk mar fel a kedvenc idotoltesunkkel miattuk!!
Nehogyma ok nyerjenek!!

Meg ha hiszitek ha nem, sokszor tényleg nem látnak minket.

A sebesség mindent megold.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Én az ilyen helyzeteket próbálom úgy felfogni, hogy ez is önuralomra nevel.

arra ott az ember családja, meg a munkája :)

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Én az ilyen helyzeteket próbálom úgy felfogni, hogy ez is önuralomra nevel.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Oke, hogy vannak problemas emberek, de azert csak nem hagyunk mar fel a kedvenc idotoltesunkkel miattuk!!
Nehogyma ok nyerjenek!!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Én ma jártam ugyanígy, csak nem Skodás hanem Suzukis volt a baromarcú köcsög, úgy kanyarodott ki elém balról nagy ívben hogy leszarta, hogy jövök, pedig tuti látott, vészfékkel kifarolva úsztam meg (szerencsére nem estem el, tudtam korrigálni). Láttam az arcát, középkorú agresszív paraszt arckifejezésû csávó, meggyõzõdésem, hogy direkt csinálta.

õszintén szólva én (többek között) az ilyenek miatt hagytam fel az országútizással. a hegyen nem ütnek el, meg senki sem üvölt, hogy ez fõútvonal a kurva anyád...

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

GIOS COMPACT VERSENYKERÉKPÁR CAMPAGNOLO SZETTEL
Szép, szép, de nem ér ennyit.

szerintem megfontolandó. ez az utolsó compact pro váz, nem a 80-as évekbeli evolution, amit én is gyûrtem egy ideig. mivel a japánok nagyon gyûjtik, ezért 100e ft alatt nem nagyon lehet megvenni a vázszettet az ebayen. hátrány hogy nem látható, mi az az odanemillõ matrica a felsõcsövön, a szignó elõtt és hol van az állítható hátsópapucs.

sztem 140-ért jó a vétel, ha minden kafa a vázzal. mert akkor 40-ért van egy szett, flite, igényes kiegészítõk + a kerék

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Én ma jártam ugyanígy, csak nem Skodás hanem Suzukis volt a baromarcú köcsög, úgy kanyarodott ki elém balról nagy ívben hogy leszarta, hogy jövök, pedig tuti látott, vészfékkel kifarolva úsztam meg (szerencsére nem estem el, tudtam korrigálni). Láttam az arcát, középkorú agresszív paraszt arckifejezésû csávó, meggyõzõdésem, hogy direkt csinálta.

Fegyvert a kerékpárosoknak!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
GIOS COMPACT VERSENYKERÉKPÁR CAMPAGNOLO SZETTEL
Szép, szép, de nem ér ennyit.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
igen a Looknál nem a váz magassága, hanem a nyeregé dobott le a székrõl. nem vágom ezeket a high tech újításokat, szóval elsõre nem esett le, hogy a nyeregvázcsõnek még neki kell esni flexszel :-)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A LOOK eseten a kenyelem meg ott van az ISP mellett. Persze egy jo, eleg hosszu 27.2-es csovel szemben nem olyan nagy elony.
A jovobeni eladas nalam nem szempont, akkor jarhatnek 2 cm tavtartoval a stucni felett.
Egyebkent a Wilier is es a Ridley Helium is ISP-s, ha csak a World Tour-ban hasznalt vazakat nezzuk, sot a Trek is, bar az kicsit mashogy.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

mellesleg tegnap délután ideális látási viszonyok mellett láthatósági színû bringás dzsekiben majdnem úgy jártam mint te. Kijött elém egy baromarc skodával úgy, mintha ott sem lettem volna. Még forgalom se nagyon volt. Ha nem húzódok át a másik sávba és üvöltök max hangerõn akkor elüt.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Hát te tudod... de én biztosan nem vennék integrált nyeregcsöves vázat. Szerintem a kb. 50-100g-súlynyereséggel szemben csak negatívumai vannak (pakolhatóság-szétszedhetõség, kompatibilitás, eladási lehetõségek)
Az persze mindent felül ír ha tetszik (nekem mondjuk ez sem adott) Ez is egy trend volt 3-4 éve de gondolom nem véletlen, hogy kezdenek leállni róla. Talán a Look-on kívül a Giant csúcsváza ilyen még. OK, nyilván bonyolultabb és drágább is gyártani.

mellesleg tegnap délután ideális látási viszonyok mellett láthatósági színû bringás dzsekiben majdnem úgy jártam mint te. Kijött elém egy baromarc skodával úgy, mintha ott sem lettem volna. Még forgalom se nagyon volt. Ha nem húzódok át a másik sávba és üvöltök max hangerõn akkor elüt.

Hogy erted, hogy fennakadnal?
Az egyik jeloltem egyebkent, nem az ebayes darab, hanem a vaztipus.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Sziasztok!
Egy ideje nem fórumoztam, így az tájékozottságom is csökkent bringás témában.
Segítséget szeretnék kérni, zselés kormány betekerõ kellene ilyen szempontokkal:
- nem fekete!; vágyott színek: natúr parafa (mint a Cinelli) vagy szürke
- itthon elérhetõ (ha lehet!)

Köszi!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Rég néztem a Look okat, van több "jópofa" modelljük, tetszik ez a mostani design.

Pl ez is tök jó

Look Cycle - 566 - Rahmen - Straße

No de ez..

Look Cycle - 695 '25' - Premium - Straße

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
szerintem csak össze lett szerelve, de nem használta senki, ezért nem is lett megnyesve sem a nyeregcsõ, sem a villanyak...vagy?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
ha már gumikról volt szó...
a mai bringázáson ért el addig a maxxis cormet hátsó gumim, hogy le kelljen cserélnem....kb. 8800 km volt benne, egy helyen annyira kopott volt, (talán egy nagyon picit szálszakadásos is) hogy a belsõcserénél (biztos mai biztos) összahajtogatott müzlipapírt tettem a külsõ és a belsõ közé, nehogy kikandikáljon a belsõ, amíg hazaérek vele. :D

kibírta hazáig....

vittore30: miért akadnál fenn, az 56 centi akkor is 56 centi, ha vízszintes a felsõcsõ...az egy dolog, hogy a nyereg nagyon magasnak látszik, így kép alapján.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hogy erted, hogy fennakadnal?
Az egyik jeloltem egyebkent, nem az ebayes darab, hanem a vaztipus.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
szeretem az 56-os vázakat, de ezen fennakadnék :-))
Look 586,Campagnolo chorus 11-fach, Mavic Ksyrium Elite | eBay

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Na márcsak a a nyuszikámnak kell valami outit öszeraknom.
De egyenlõre még tanácstalan vagyok.
Nézegetem a vázakat de még nem jutottam dülõre!

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

Conti SuperSport Plus-om van egy éve, kb 7000Km van bennük, de mivel kemény gumiból vannak lassabban kopnak és még bõven kihúzzák õszig legalább.
Mióta ezek vannak, nyugodt szívvel megyek át mindenféle üvegen, szegen, cserepeken, kátyún(na jó az azért nem olyan kellemes)-szóval mindenen..
Ha 25-öst veszel biztos hogy jó lesz télen a szélessége miatt, a következõ lehet nekem is olyan lesz.(most 23-as van)

Ok néztem is potom pénzért van.
Úgyhogy kiprobálom . Remélem nekem is beválik. mindenkép 25-öst veszek.
köszi.