Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2012. January 13. - 22:04
Posted 2012. January 13. - 21:32
Egyik bringás haveromnak ilyen mtb-je van, nem panaszkodott még rá.nem ültem még ilyen gépen. nem tudom mennyire hajlik. a másik,h ez egy 20 éves konstrukció. nem tudhatjuk hogyan bírják a ragasztások,és váz anyagok. sztem 1ikünknek sincs túl sok tapasztalata ilyen "öreg" alu/karbon vázzal. acéllal nem volna gond. ott még lenne 20 év a vázban.
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. January 13. - 19:58
Egy barátom bringaboltjába bevittek egyszer egy ilyen technológiával készült régi karbon vázat, az nem Giant volt, talán Marcuso volt ráírva, de ez csak egy tipp.
Lényeg az, hogy elment vele az ismerõsöm Dobogókõre de lefelé szabályosan félt rajta, annyira hajlongott. Nem véletlen, hogy anno nem terjedt el ez a technológia. Én maradnék az acélnál, esetleg barátnõnek megvenném, õ úgysem száguld és neki fõ a kényelem.
nem ültem még ilyen gépen. nem tudom mennyire hajlik. a másik,h ez egy 20 éves konstrukció. nem tudhatjuk hogyan bírják a ragasztások,és váz anyagok. sztem 1ikünknek sincs túl sok tapasztalata ilyen "öreg" alu/karbon vázzal. acéllal nem volna gond. ott még lenne 20 év a vázban.
Posted 2012. January 13. - 19:47
Posted 2012. January 13. - 19:33
Ha 55ös lenne akkor komolyan gondolkoznék azon, hogy megveszem, de így valószínû, hogy kicsi lenne. Az 53as felsõcsõ még nem lenne akkora gond, mert egy 110-120as stucnival ott lenne a kormányom, mint most, és a fejcsõ rövidsége sem okozna problémát, mert most is alacsonyan van a kormányom, de attól tartok, hogy könnyen beleérne a lábam az elsõkerékbe.
Állandóan piszkálnak, hogy " ugye, idén nem a vasbiciklivel fogsz versenyezni?", nekik jó válasz lenne, ha ezt használnám idén, persze a fékváltókarok, a hajtómû és a kerekek átkerülnének a puchról.
ezek szerint érdemes is lehet egy ilyen régebbi bringát megvenni 60-70ezer forintért? mennyit kellene még egy ilyenre költeni? ez a Giant nekem is nagyon tetszik. edzegetni jó lenne, én úgyse versenyzek, a súlya sem számítana.
Posted 2012. January 13. - 19:30
Lényeg az, hogy elment vele az ismerõsöm Dobogókõre de lefelé szabályosan félt rajta, annyira hajlongott. Nem véletlen, hogy anno nem terjedt el ez a technológia. Én maradnék az acélnál, esetleg barátnõnek megvenném, õ úgysem száguld és neki fõ a kényelem.
idõfutam bringának neked simán jó lehetne sztem. igazából lenne rá pénzem,de még nem tudom mit hoz az idei év,és nem szeretném lenullázni magam.
jó az a "vasbicikli". fõleg ha lenyomod vele az ellenfeleid.
Posted 2012. January 13. - 19:04
jó az a "vasbicikli". fõleg ha lenyomod vele az ellenfeleid.
Posted 2012. January 13. - 18:23
Ha 55ös lenne akkor komolyan gondolkoznék azon, hogy megveszem, de így valószínû, hogy kicsi lenne. Az 53as felsõcsõ még nem lenne akkora gond, mert egy 110-120as stucnival ott lenne a kormányom, mint most, és a fejcsõ rövidsége sem okozna problémát, mert most is alacsonyan van a kormányom, de attól tartok, hogy könnyen beleérne a lábam az elsõkerékbe.nagyon faja kis bringa ez. sztem elég könnyû is lehet. modolo stucni,talán a kormány is, miche nyeregcsõ,teljes 105ös szett. talán kell rá új külsõ,de nagyon egyben van. ennyiért meg fõleg.
innen meg lehetne mazsolázni: Campagnolo « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Állandóan piszkálnak, hogy " ugye, idén nem a vasbiciklivel fogsz versenyezni?", nekik jó válasz lenne, ha ezt használnám idén
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. January 13. - 13:46
Posted 2012. January 13. - 11:58
Posted 2012. January 13. - 11:40
Sziasztok!
Fekete színû Campa Scirocco kerékszettbe elképzelhetõ, hogy gyárilag belefûznek egy ezüst színû küllõt? Elvileg új kerékként árulják. A "G3"-ba fûzött hátsó kerék hajtással ellentétes oldalán volt, és kicsit furcsáltam, hogy a fekete kardküllõk között mit keres egy "hagyományos" kör keresztmetszetû ezüst küllõ. Az eladó szerint a szeleplyuk miatti centírozás az oka. (???) Létezhet ez, vagy itt valami alapjáraton nem stimmel?
http://www.campagnol...10-corpetto.jpg
http://luxbikes.lu/i...products_id=398
Posted 2012. January 13. - 11:06
Fekete színû Campa Scirocco kerékszettbe elképzelhetõ, hogy gyárilag belefûznek egy ezüst színû küllõt? Elvileg új kerékként árulják. A "G3"-ba fûzött hátsó kerék hajtással ellentétes oldalán volt, és kicsit furcsáltam, hogy a fekete kardküllõk között mit keres egy "hagyományos" kör keresztmetszetû ezüst küllõ. Az eladó szerint a szeleplyuk miatti centírozás az oka. (???) Létezhet ez, vagy itt valami alapjáraton nem stimmel?
Posted 2012. January 13. - 07:02
Donciccio!
Giant Cadex 980C « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
A te méreted.
nagyon faja kis bringa ez. sztem elég könnyû is lehet. modolo stucni,talán a kormány is, miche nyeregcsõ,teljes 105ös szett. talán kell rá új külsõ,de nagyon egyben van. ennyiért meg fõleg.
innen meg lehetne mazsolázni: http://apro.bikemag....olo-l55845.html
Posted 2012. January 12. - 21:28
lett munkám. ez még jó is lenne,de sajna idõben elég sok tud lenni (túlórák miatt).
nem tudom így mennyit fogok tudni tekerni.
Majd megtalálod a megfelelõ kompromisszumot, ne aggódj!
Posted 2012. January 12. - 20:50
Posted 2012. January 12. - 15:31
Posted 2012. January 12. - 14:36
57,5 cm hosszú, sztem jó neked.
a magasság 52,5 de ezt szerintem a két csõ keresztezéséig mérték, ami slooping váz miatt nem OK. a villaszár nincs vágva, tehát a magasság beállítható a kormánynál is, a nyeregnél meg csak ki kell húzni a nyeregcsövet
értem. igazából olyan kellene ami tökéletesen passzol. amúgy a bringáról mi a véleményetek? ér ennyit?
találtam még ezt is:
http://apro.bikemag....oss-l38887.html
Posted 2012. January 12. - 14:31
a magasság 52,5 de ezt szerintem a két csõ keresztezéséig mérték, ami slooping váz miatt nem OK. a villaszár nincs vágva, tehát a magasság beállítható a kormánynál is, a nyeregnél meg csak ki kell húzni a nyeregcsövet
Posted 2012. January 12. - 14:05
170-175 centis embernek lehet jó, majd a többiek megcáfolnak, ha tévednék.
akkor az kicsi nekem, én 181 vagyok. thx
Posted 2012. January 12. - 14:04
errõl lenne szó. kicsit hadilábon állok a vázméretekkel is. ez milyen magas embernek lenne jó? most inkább ilyen fitnesz bringa kellene, vagy ciklokrossz, amivel ki lehet menni a szar magyar kerékpárutakra is.
170-175 centis embernek lehet jó, majd a többiek megcáfolnak, ha tévednék.

Sign In
Create Account

Back to top