Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

...köszi,tényleg jó kis írás. Elgondolkodtató, hogy a ûrtechnikát az élet szinte minden területén alkalmazó mai világban nem tudnak könnyebb kereket kreálni mint 40 évvel ezelõtt. :-)

de tudnak csak nem akarnak. egyrészt a gyári kerekek elõnyösebb helyzetbe juttatása végett, másrészt ezek a könnyû felnik eléggé fogyóeszközök voltak, gari miatt most elég problémásak lennének.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

errõl a bringáról, pontosabban a vázról ki mit tud? a 105 szett magáért beszél...

érdekes beállítással használták, mintha csak alsó fogásban közlekednének vele. valószínûleg méretproblémák vannak. váz márkanév nekem ismeretlen

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
errõl a bringáról, pontosabban a vázról ki mit tud? a 105 szett magáért beszél...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

...köszi,tényleg jó kis írás. Elgondolkodtató, hogy a ûrtechnikát az élet szinte minden területén alkalmazó mai világban nem tudnak könnyebb kereket kreálni mint 40 évvel ezelõtt. :-)

Valószínûleg tudnának, csak már rájöttek hogy az aerodinamika többet számít, ezért nem építenek ilyen profilú felniket.
De amúgy éppen most olvastam Fairwheelbikes-on emberünk 410g-os hátsókereket épített pl...

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

Pajt bácsi riport..... most leltem rá. :D A vázépítõ Pajti bácsi javított már nekem néhány vázat.

a riportban említett felni márka: Scheeren Decals

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,432 posts
elvitték a giant-et. :( legalább nézegetni jó volt.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Errõl a felnirõl kellene valami felhasználói infó,erõsen izgatja a fantáziám:FREEDA BIKE CO., LTD
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nem fogod térddel rugdosni a kormányt?

Nem fogom, mert már megvették a vázat. :) Szerintem nem érte volna el a térdem a kormányt, mert ugyanott lett volna, mint a mostani váznál. Egyébként most is nagyon közel van a térdem a kormányhoz amikor meredeken tekerek maxon, pl könyöklõvel már nem tudok hegyre menni állva, mert eléri a térdem a végét.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Ha 55ös lenne akkor komolyan gondolkoznék azon, hogy megveszem, de így valószínû, hogy kicsi lenne. Az 53as felsõcsõ még nem lenne akkora gond, mert egy 110-120as stucnival ott lenne a kormányom, mint most, és a fejcsõ rövidsége sem okozna problémát, mert most is alacsonyan van a kormányom, de attól tartok, hogy könnyen beleérne a lábam az elsõkerékbe.
Állandóan piszkálnak, hogy " ugye, idén nem a vasbiciklivel fogsz versenyezni?", nekik jó válasz lenne, ha ezt használnám idén :) , persze a fékváltókarok, a hajtómû és a kerekek átkerülnének a puchról.

nem fogod térddel rugdosni a kormányt?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,432 posts
Pajt bácsi riport..... most leltem rá. :D A vázépítõ Pajti bácsi javított már nekem néhány vázat.

a riportban említett felni márka: http://forum.tour-ma...Scheeren-Decals

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts

készülõdik......... :D ;)

Hát nem lehet elég korán elkezdeni :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
KINLIN országúti felnikrõl van valakinek tapasztalata?
GT-Atee

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,432 posts
nem. csak felébredtem. nem alszok túl jól mostanában. ha esti melóm lenne,akkor tudnék edzeni. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Donciccio esti munkád van :D ?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,432 posts

köszi. Csak hétvégén arra beingázok, gondoltam beazonosítom a pályát.

készülõdik......... :D ;)

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts
köszi. Csak hétvégén arra beingázok, gondoltam beazonosítom a pályát.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tavaly a Hajos utca elott 150meterrel volt a fordito.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy a tavaszi tahitótfalui idõfutamon hol van a visszafordító?
Ha jól rémlik a rajt a falu vége táblánál van.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts
A Campagnolo Vento kerékben is van egy sima, nem vékonyított, küllõ.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nem ültem még ilyen gépen. nem tudom mennyire hajlik. a másik,h ez egy 20 éves konstrukció. nem tudhatjuk hogyan bírják a ragasztások,és váz anyagok. sztem 1ikünknek sincs túl sok tapasztalata ilyen "öreg" alu/karbon vázzal. acéllal nem volna gond. ott még lenne 20 év a vázban.

Egyik bringás haveromnak ilyen mtb-je van, nem panaszkodott még rá.

A sebesség mindent megold.