monsjuk más elõnyét én nem látom a szingósnak amúgy sem, csak totál paragép, hogy mikor ugrik le, defekt egy rémálom, gumiválaszték itthon alig van és az is aranyáron, gurulni meg nem gurul jobban és nem is kényelmesebb szerintem
Megint csak a sajat velemenyem es tapasztalatom...
1. Mikor ugrik le...Nem ugrik le, tudni kell ragasztani, ami gyakorlast igenyel, en speciel imadom. Megint csak.. Hogy egy Vittoria Mastik One-al jol megragasztott gumi nem ugrik le az hetszentseg.
2. Defekt egy remalom...Meg nem volt szingoval defektem, pedig egyaltalan nem kimelem, tudni kell banni a gumival, nyomassal.
3. Aranyar...szingobol nem is erdemes olcsoval kisleretezni, nem eri meg.
4. Nem gurul jobban...Velemenyem szerint de. Es itt nem a gordulesi ellenallasra gondolok, hanem, hogy jobb vele menni, kanyarokban kivaltkepp.
5. Nem kenyelmesebb...Pont 5 perce tertem vissza egy tekeresbol egy tegnap felragasztott Veloflex Criterium gumival...mint egy varazsszonyeg olyan..ezt aki nem veszi eszre, plane szar uton, az semmit nem fog. Egeszen elkepeszto modon kenyelmes...A peremes szettemen Michelin Pro3 Race + Michelin latex kombot hasznaltam, ami szerintem az egyik legkenyelmesebb amit peremesbol ki lehet hozni, es a koszos nyomaba nem er ennek. Arra is most fog menni egy par Veloflex..
Az egesz tema idoigenyes, de nem mondanam kifejezetten macerasnak, en erdekes modon ahogy irtam imadom ezt az egesz procedurat ami vele jar..azert annyira nem veszes..
Ha mondjuk hetfo este leulok felkenni egy reteget a felnire, masnap reggel megint egyet a felnire, egyet a gumira, aznap este egy harmadikat a felnire, majd egybol gumi fel, akkor szerda delutan mar tekerek vele. Nekem a fent emlitett meglatasaim miatt messzemenoen megeri.
Tokeletesen megertem azt aki ebben az egeszben nem lat tul sok oromet, es kizarolag peremessel teker, de erdemes legalabb egyszer kiprobalni...lehet hogy nem lesz visszaut

Ez a Veloflex amit tegnap felraktam pl csak meg jobban elmelyitette ezt a szerelmet...