gondolom a Kismaros,és Nagymaros közti betonlapokból álló "út" is tökéletes minõségû szerinted. régen napi szinten tekertem arra,de ma már csak 1-2 alkalommal évente. Szobig kb 60 km az út oda-vissza,de a kerékpárúton 1 rémálom. kirázza a fogtömésem is,mert annyira ráz az egész. arról már ne is beszéljünk,hogy nyáron kerülgetheted a turistákat,kutyasétáltatókat,és hagy ne soroljam. tedd a szívedre a kezed,és mond azt,hogy aki 1 kicsit is komolyan foglalkozik ezzel a sporttal,annak ez nem megoldás. nem ott lenne a helye még 1 amatõr sportolónak sem,mert veszélyes. ezen kéne leginkább változtatni.
Bp - Vác: Komoly résztávos edzés míg kiérsz, ha nyomni akarod és ha nem gáncsolnak el közben... Én kb bemelegítek ott (25km - 1,5h) és utánna tekerek rendesen Vác -> Rád...
Szob - Vác: Ha nagyon szét vagyok esve, akkor rámegyek a bringaútra Nagymaros magasságban, az a betonból kirakott rész meg klasszisokkal jobb mint sok más helyen a bringaút v az országút, a szutyok az amikor keringõzöl benn a 100 fõs falvakban, utánnuk az ilyen poénból kijelölt széttört járdán próbálsz virsligumival balettozni. Egyébként idén kb 6x jártam arra úgy, hogy nem a bringa úton mentem, 2x láttam rendõrt de rám se hederintett (mondjuk akkor hátszélben 40 környékén szaladtam)
Szentendrén amikor meg akartak büntetni a 11-en mert a Dunakorzótól felmentem 1 utcát, akkor a fakabát azt mondta, hogy lehet kérni útvonal engedélyt, ezt kellene kideríteni... mert BP -> Vác ígyis úgyis kb 4-5 helyen belefutsz behajtani tilosban. Bp -> Visegrád itt is van vagy 6-7 tábla...
(egyébként meg büntetés 3k ha kötsög akkor 10k; kerék centírozás, már ha lehet 3k, új kerék 100k ... el van döntve.)
ui.: Látom Stellaz is hallota

Sign In
Create Account

Back to top