amikor a hülyeség,akarattal párosul kis hazánkban: a 12-es út Vác,és Szob között kb 80%-án kerékpárral behajtani tilos tábla van. ez 1 vicc. van kerékpárút,de 1 jó része ártéren,és minõsíthetetlenül rossz a felülete. bizonyára vlki jól járt ezzel. mikor elkezdtem bringázni rengeteget tekertem arra,de ma már nem merek. nem a forgalom lett nagyobb. elég elszomorító,h ilyenek megtörténhetnek itthon. érdekes,h a Duna túlpartján,Tahitótfalutól Esztergomig lazán el lehet tekerni az úton,de a másik oldalon megtiltják. Tahi,és Esztergom közt emlékeim szerint elég gyér a kerékpárút hálózat. ez tény. szerintem nincs is rá szükség. van vlmi kerékpáros érdekvédõ csoport,aki ilyennel foglalkozik? jó lenne,ha lehetne használni a közúthálózatot. nekem az is jó lenne,ha változna a kressz. pl.: ha hordasz sisakot,akkor nem kötelezõ használni a kerékpárutakat. még akkor sem,ha tábla tiltja az úthasználatot. persze autóútra,és autópályára azért nem mehetne föl az ember fia.
nem akarok kötözködni, de most szerintem nincs igazad
Vác és Szob között pont szombaton voltunk, és egy 50 m-es szakaszt kivéve teljesen jó minõségû és használható a kerékpárút

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére