Mondjuk hidegben en igazan szeretek semmit se csinalni, abszolut meleg kedvelo vagyok.

Gorgozes alatt sem unatkoztam, megneztem az osszes Csengetett Mylordot, 1 gorgozes kb. 1.5 resz.
A Tacx-hoz (a satorihoz gyárilag) van egy mûanyag emelõ ami akár még a felniig is képes felemelni a szerkezetet. Ha épphogy eléri akkor csúszik rajta , legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom.
A Tacx-hoz (a satorihoz gyárilag) van egy mûanyag emelõ ami akár még a felniig is képes felemelni a szerkezetet. Ha épphogy eléri akkor csúszik rajta , legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom.
A morcos.
annál pedig figyelj rá , hogy olyan görgõt válassz hozzá ami el is éri a gumit , az olcsóbbak nem feltétlenül alkalmasak erre (26x1.15' gumival próbáltam anno)
Ezen okokból kifolyólag kötöttem ki végül a Satorinál.
A morcos.
A morcos.
Nem olyan mint egy szobakerékpár , eleve a saját bringád megszokott üléspozíciójában használod. A hátsó kereket fékezi mind , tehát a hajtásod kopik a használatával , a gumid is kopik a használatával. Hegymenetet tökéletesen nem tudsz szimulálni , de a terhelést igen , a dõlésszögeket és a kerékpár dõlését , valamint a kiállva tekerésnél jobbra-balra billegtetést elfelejtheted (hacsak nem néhány millióért veszel görgõt ami ezt is tudja) , de a váltóddal és a görgõ ellenállás szabályzójával a terhelést elég jól be lehet lõni. A gõrgõ ellenállásának változtatására az alap megoldás , hogy erõsebben nyomja a gumihoz a görgõt , ezt egyrészt egy csavarral tudod szabályozni , másrészt a normálisabb görgõkhöz van távirányító amivel a kormányról tudod szabályozni.
Én egy Tacx Satorit használok , elég fárasztó , sokkal jobban megterhel mint a kinti bringázás , de haszna is van - tavasszal nem az elejérõl kezded az egész felkészülést.
Fontos még , hogy a görgõhöz kapott gyorszárat kell használnod , hiszen csak ezt tudja megfelelõen befogni a görgõ.
hogy mûködik egy ilyen görgõ? annyit tud, mint egy szobakerékpár, vagy ez máshogy mûxik? lehet vele szimulálni tökéletesen a hegymenetet? lehet közben használni a váltót is, vagy csak a görgõ állítóját használom? elõre is köszönöm, ha vki egy mondatban válaszol. sajnos nem vagyok egy technikai zseni
A morcos.
Hat ja, egy napra elromlik az ido, es egybol panik van!
De en is erzem, hogy ennek az evadnak is annyi mar. Pedig meg 2 honap azert van, amig szep idok lehetnek.
A sebesség mindent megold.
Ridley Noah Fast
A sebesség mindent megold.
sziasztok!
lassan itt lesz az ideje beszereznem egy görgõt. mennyit érdemes szánni rá? egy tól-ig intervallum érdekelne, mert nem akarok vmi bazihangos gagyit, de agyatlan luxust sem. ez pl jónak tûnik, ha minden igaz 09.22-tõl lesz is chain reaction-ön. elõre is köszönöm a tippeket.