Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Spring-et használtam sokáig, 3 decitõl 1 literesigmindenféle kulaccsal, egy sem esett ki soha, akár jól raktam vissza akár nem. :) Csak ajánlani tudom. :)

Lehet félreérthetõ voltam, nem azokat kérdeztem, amiket linkeltem (ami nekem is van...), hanem amiket lentebb mutattak mások. Nem mintha vennék, csak kíváncsi vagyok.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Spring-et használtam sokáig, 3 decitõl 1 literesigmindenféle kulaccsal, egy sem esett ki soha, akár jól raktam vissza akár nem. :) Csak ajánlani tudom. :)

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Ezekbõl vajon milyen könnyen esik ki a kulacs?
Nekem amúgy ez a kettõ van, jól tartanak:
ZEFAL SPRING KULACSTARTÓ - FEKETE - Bringa Butik Webáruház
ZEFAL WIIZ KULACSTARTÓ - FEKETE - Bringa Butik Webáruház

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

ár/tömeg arány alapján nem rossz és valóban 29 gr Merida '12 mûanyag 30g | Kiegészítõk | Kulacs/Tartó | Kulacstartó

Ilyet rendeltem tõlük, 1 hónapja hozzák: Syncros Composite 2.0 | Kiegészítõk | Kulacs/Tartó | Kulacstartó

Nem vagyok egy gramm mániás, de a mostani vmi 120g. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

köszi Jani. :) az a vicc,h nekem sincs 9 kg alatt a bringa,de le tudnám vinni alá. 3 dolgot kéne lecserélnem a 9 kg alatti tömeghez: look delta pedálok,kulacstartók,nyeregcsõ. így kb 8,6 kg lenne.

ár/tömeg arány alapján nem rossz és valóban 29 gr Merida '12 mûanyag 30g | Kiegészítõk | Kulacs/Tartó | Kulacstartó

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

akkor le volt zárva a forgalom viszont cseperget az esõ( oktober volt) az erdõs részen csuszott is az út. Ave, 400 watt milyen idõre lenne elég? (60 kilós ember 10 kilós bringa)

14:45 körüli idõt számoltam.

A sebesség mindent megold.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Aaa, szoval a teljes tav. Kar, hogy mar nincsenek ilyen versenyek, ez jo kis palya lenne, ha nem lenne durva forgalom, es foleg, ha jo lenne az aszfalt.
Megneztem, csak egyszer mentem ezen a teljes tavon ugy-ahogy gyorsan: 20:25, de akkor is csak Fenyogyongyetol siettem igazan.
Nyaron majd megprobalom a teljest vegignyomni.
A 15' azert nem tunik tul elerhetonek. ;)

akkor le volt zárva a forgalom viszont cseperget az esõ( oktober volt) az erdõs részen csuszott is az út. Ave, 400 watt milyen idõre lenne elég? (60 kilós ember 10 kilós bringa)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mar miert, a verseny utan is nyitva van. ;)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Ha lenne itt verseny akkor én minden körülmények között is leszakadnék a Daubnernél.

Aaa, szoval a teljes tav. Kar, hogy mar nincsenek ilyen versenyek, ez jo kis palya lenne, ha nem lenne durva forgalom, es foleg, ha jo lenne az aszfalt.
Megneztem, csak egyszer mentem ezen a teljes tavon ugy-ahogy gyorsan: 20:25, de akkor is csak Fenyogyongyetol siettem igazan.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Ok, de honnan volt a rajt? Es hol a cel?

Route: hhh b | Bikemap.net ez volt,+ -100méter lehet benne, elõtte utána se jártam arra.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ok, de honnan volt a rajt? Es hol a cel?

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Milyen utvonalrol beszelunk? Fenyogyongye-HHH az 8 perc.

1993 táv 5,4 km felnõt f. 1 Steig Cs. 14:52 ifi f. 1 Bebtó Z. 15:20 közös mezõny volt. (én valahol 17-18perc között) 1954 táv 6,5 km f.f.1 Ignéczy 13:57 gondolom nehezebb bringával

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Milyen utvonalrol beszelunk? Fenyogyongye-HHH az 8 perc.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szerintem teljesitmény függõ

Természetesen, de ilyenkor magamból indulok ki.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Nincs 1 perc.

szerintem teljesitmény függõ, ha gyenge vagy mint a harmatvíz akkor még 2 perc is lehet. ha jól emlékszem 16 perc környékén ment az elsõ (B.Z.) de az 50-es években mentek ennél jobbat is, persze mezõnyversenyeket nem érdemes összehasonlittani. azért a +5-6 kilos bringa már csak hátrányt jelent(gumi kopás,növekvõ fékút)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

>de mentem hármashatárhegyen hegyibajnokságot 13 kilos bringával is sosem foglalkoztam a súlyal
Lehet kellett volna. ;)
Nagyon durva bunti +5-6kg-t vinni hegyre fel. A HHH-on ez siman 1 perc feletti bunti.

Nincs 1 perc.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

>de mentem hármashatárhegyen hegyibajnokságot 13 kilos bringával is sosem foglalkoztam a súlyal
Lehet kellett volna. ;)
Nagyon durva bunti +5-6kg-t vinni hegyre fel. A HHH-on ez siman 1 perc feletti bunti.

csak +3 kiló volt, akkor még nem nagyon voltak 10 alatti bringák. egyébként jó kis gép volt, még versenyt is nyertem vele,a könnyû sulyommal kompenzáltam a bringa "tömegét" :D még csak nem is alu kormány volt benne, a hegyi ob elõtt lett kész és nem volt idõm bandázst venni, szigszalaggal lett betekerve a kormánya, nem semmi feeling volt a csöpögõ esõben :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Lehet kellett volna. ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Kár, hogy nem vészes a hegy, akkor még szívesebben jönnék
Eleg veszes az, ha rendesen tolod, hidd el. :)
12 perc, vagyis pont egy Cooper teszt.

En mindig indulok, ha nincs nagyobb verseny aznap.