akkor le volt zárva a forgalom viszont cseperget az esõ( oktober volt) az erdõs részen csuszott is az út. Ave, 400 watt milyen idõre lenne elég? (60 kilós ember 10 kilós bringa)
14:45 körüli idõt számoltam.
akkor le volt zárva a forgalom viszont cseperget az esõ( oktober volt) az erdõs részen csuszott is az út. Ave, 400 watt milyen idõre lenne elég? (60 kilós ember 10 kilós bringa)
A sebesség mindent megold.
Aaa, szoval a teljes tav. Kar, hogy mar nincsenek ilyen versenyek, ez jo kis palya lenne, ha nem lenne durva forgalom, es foleg, ha jo lenne az aszfalt.
Megneztem, csak egyszer mentem ezen a teljes tavon ugy-ahogy gyorsan: 20:25, de akkor is csak Fenyogyongyetol siettem igazan.
Nyaron majd megprobalom a teljest vegignyomni.
A 15' azert nem tunik tul elerhetonek.
Aaa, szoval a teljes tav. Kar, hogy mar nincsenek ilyen versenyek, ez jo kis palya lenne, ha nem lenne durva forgalom, es foleg, ha jo lenne az aszfalt.
Megneztem, csak egyszer mentem ezen a teljes tavon ugy-ahogy gyorsan: 20:25, de akkor is csak Fenyogyongyetol siettem igazan.
Nyaron majd megprobalom a teljest vegignyomni.
A 15' azert nem tunik tul elerhetonek.
Ok, de honnan volt a rajt? Es hol a cel?
Milyen utvonalrol beszelunk? Fenyogyongye-HHH az 8 perc.
Természetesen, de ilyenkor magamból indulok ki.szerintem teljesitmény függõ
Nincs 1 perc.
>de mentem hármashatárhegyen hegyibajnokságot 13 kilos bringával is sosem foglalkoztam a súlyal
Lehet kellett volna.
Nagyon durva bunti +5-6kg-t vinni hegyre fel. A HHH-on ez siman 1 perc feletti bunti.
>de mentem hármashatárhegyen hegyibajnokságot 13 kilos bringával is sosem foglalkoztam a súlyal
Lehet kellett volna.
Nagyon durva bunti +5-6kg-t vinni hegyre fel. A HHH-on ez siman 1 perc feletti bunti.
Aelle? Abból is ki lehet hozni szépeket. De abban biztos vagyok, hogy az SLX nincs olyan súlyos
Mármint, Jani írta, hogy a Cromor milyen. S, hogy milyet hozott ki a passzázspuchból, amit reálisnak tartok, lévén, nálam is van cromor csöves acélmászóka, és az sincs sokkal 10 kiló fölött, pedig kínai lámpák, elsõ generációs mirage ergók és jó vastag falú kalloy nyeregcsõ is berondít a képbe.
Kíváncsiságból mentem ma reggel 1 órát acéllal, délután 1 órát aluval, s lehet, hogy délutánra már "kihajtott" voltam, de úgy vettem észre, hogy az acélt sokkal jobb-kénelmesebb hajtani. Hiába plusz 1.5 kiló, hosszabb távon könnyebb vele tempót mennem, csak ha sok a rövidke rész, akkor jön ki a súlyelõny, meg az extra merevségbõl származó jobb gyorsulás, kevesebb erõveszteség. Bár ma enyhén szeles nap volt, reggel meg végig -4 fok, a lábujjaim nem szerették. de hál' égnek száraz napsütéses verõfényes jéghideg, amit inkább kellemesen csípõsnek érezni..)
(nn. tudom, hogy ezek mindenki számára evidens-agyonvert dolgok, de nekem még minden új : D az újszülött se' tudja sokszor, az apja miért ideges, aztán kitanulja)
Döbbenet amúgy, mit lehet kihozni az acélból. Hyperretró épített talán Colombus SLX csõszettes brigót, ráadásul "középkategóriás" Centaur szettel meg "belépõ szintû" vento kerekekkel, és állítólag 9 kiló alatt volt a maschina.
Még a régi Nishiki-Koga Miyata meg Bridgestone gépeket nézegetve lehet látni piszok jó tömeg adatokat, nézek is valamit utána ezeknek a Tange szetteknek. Nem tûnnek rossznak.