Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat valahogy nem banom, hogy most elmarad.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Papírbicósok vagytok! :P Azért volt már jó idõ, nem sokat, de kb. 500km-t mentem már az outival.

Ridley Noah Fast 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

En szombatrol-vasarnapra fogytam 2.5kilot (output minden porton), azota is alig elek, szoval a jo forma az garantalt. A jo ido azert meg hianyzott. Szoval remek, mar megint csak buktam az elonevezessel.

IV. CUBE Félsziget Kupa versenykiírása

A sebesség mindent megold.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

még egy beállítás körre sem tudtam kivinni.

dettó

és mire megjön a jóidõ, megkezdõdik a vizsgaidõszak...:D Feltöltött kép
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Nem rossz dolog ez, egy ilyen romrol atulni egy tiptop bicora. Szinte repul. Tiszta vigyor voltam.

Így voltam ezzel én is, amikor idén elõször országúti gépre ültem a trekking után. El is határoztam, hogy idõrõl - idõre visszaülök majd újra a trekkingre, hátha ismételhetõ ez az élmény. :) Ahogy az idõjárás most kinéz, ehhez nem is kell túlzottan erõletnem magam. :(

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
ezt a 2 forgáspontos féket tegnap fotóztam: Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nekem már startra kész,de eddig csak a mountikat használtam idén,még egy beállítás körre sem tudtam kivinni.
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én még össze sem raktam a klein-t. Ha az idõjárás így folytatja szerintem csak április 2. felében ülök át rá a puch-ról.

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Már én is nagyon meghajtanám az országútit,idén még nem is ültem rajta.
GT-Atee

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ma mentem egy ovatosat a versenybringammal.
Eloszor szinte testkivuli elmenyem volt, annyira idegen volt biciklire ulni, raadasul ugy ereztem mindjart gorcsol a combom. (Azert a virus legyengitett)
De azert belejottem, fantasztikusan repult a bringa. A szokott 3 perces "hegyen" 23 mp-vel volt gyorsabb mint az acelszorny 1 hete. (GA-ban) 4kg difi, meg hat mechanikailag kicsit jobb allapot.

Nem rossz dolog ez, egy ilyen romrol atulni egy tiptop bicora. Szinte repul. Tiszta vigyor voltam.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szép íve van,pont jó.

és egy felújító ember Cameron Smith, Retro Devotee | Cycling Tips utolsó elõtti képen nem extrém rövid a bowdenház?

GT-Atee

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
és egy felújító ember Cameron Smith, Retro Devotee | Cycling Tips utolsó elõtti képen nem extrém rövid a bowdenház?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

8700 gramm....... ééééérdekes. :)

hát igen. egy csúcs vasszettel (genius, foco) + sram reddel, szingós kerékszettel biztos sikerülne

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

végre
Országúti versenykerékpár - 45% kedvezménnyel! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
valakinek csak sikerült acéllal és alap felszereléssel bõven bemenni 9 kg alá :-))

8700 gramm....... ééééérdekes. :)

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás

Elõtte szombaton meg a BRM200. :D
BRM 200 - Au bord de l'eau (Balaton kör)
Urak!!
Errõl van valami infótok??
233km-es orszgti maraton a Ttra krl

Minden évben eltöltünk néhány napot a Tátrában, a verseny hetére idõzítve. Nekem a tavalyi volt a 7., és még sokáig tervezzük. Már 2 éve csak 197 km, Ótátrafüred (Stary Smokovec) a rajt-cél helyszín, Poprád így kimarad. Az idõjárással többnyire szerencsénk volt, esõben csak egyszer kellett körbemenni (azt kibírtam röhögés nélkül), de tavaly minden irányból láttuk a hegyet, olyan szép idõ volt. Az út egy 10 km-es részt leszámítva teljesen jó, a rendezés pedig a Szlovákiában megszokott szint.
3K

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

2004-ben talán az elsõ rendezésen voltam. Akkor még 200km körül volt a kör. Sima, jó minõségû úton, Zakopanéban rendõri biztosítás (pedig 30-as átlagot hajtottam). Hazai outi versenyekhez képest sokkal vevõbarátabb szervezés. Szerintem érdemes nevezni rá.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

En szombatrol-vasarnapra fogytam 2.5kilot (output minden porton), azota is alig elek, szoval a jo forma az garantalt. A jo ido azert meg hianyzott. Szoval remek, mar megint csak buktam az elonevezessel.

Kérhetném a receptet? :)

Ridley Noah Fast 

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Vasárnap biztos jó lesz a tihanyi verseny. :D Long term forecast for Tihany, Veszprém (Hungary)

Elõtte szombaton meg a BRM200. :D
BRM 200 - Au bord de l'eau (Balaton kör)
Urak!!

Ridley Noah Fast 

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
végre
Országúti versenykerékpár - 45% kedvezménnyel! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
valakinek csak sikerült acéllal és alap felszereléssel bõven bemenni 9 kg alá :-))

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás