Idióták. Csengõm akkor se lesz.
1000 forintért nagyon cuki kis csengõket lehet venni, ha minden más okés ezen ne múljon már
Idióták. Csengõm akkor se lesz.
Sorry, nemtom honnan vettem. Ha eladom tényleg szólok.Nem. Az elsõk között vettem meg a Sram Red szettet még 2008ban, amint megjelent Németországban.
Ridley Noah Fast
gratulálok,és további sportsikereket kívánok: Ismét rászállnak a rendõrök a bringásokra - Bringa.hu
a kresz nem jó,de azért ellenõrzünk,és büntetünk.
..Te nem Shimano-s vagy? :confused: Ha aktuell lesz Te leszel az elsõ akinek szólok!Eladod nekem
Ridley Noah Fast
Valszeg igazad lehet, mert nekem a 10-es sor alá még be kell tennem egy távtartót.11re váltás 10rõl? Nekem úgy rémlik, hogy talán a Mavic kerékszettek kazettatestje elég széles ahhoz, hogy ráugorjon a 11s Dura Ace kazetta, bár ebben nem vagyok 100% biztos, de mintha a Mavic agyakon több hely lenne, mint a shimanokon pl. :? :?
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast
nincs más választásom, mert a zasszony lassan sokkot kap a költekezéseimtõl.van egy 9 éves martens-em, semmi baja, pedig nem vittem túlzásba az ápolását, sõt.
szóval nem az a menõ, ami zsírúj – és lehet hogy nem is kész, csak bedobták, hogy tesztelje a piac, és az elbaszásokat javítják a ver2.0-ban – hanem sokkal inkább az, ami röhögve átvészeli az ilyen bohóc fejlesztéseket. a red-ed szerintem kibír egymillió kattintást :-) használd ki
Új kerék az ettõl függetlenül jó lenne, de az is lehet, h elég lenne egy racsnicsere. Vagy felmenne a régire a 11-es sor?simon23,
Uj kereket is akarsz venni?
En speciel 10-est fogok használni meg jopar evig, de terv szerint elobb-utobb 9000-zel. Meg lehet oldani.
Ridley Noah Fast
..arcomra is fagyott a mosoly, most vettem meg az új RED-et. Egy szatyor pénz volt. Talán a hátsó váltónak a határolói engedik a 11-et, de mi a szart kezdek a fékváltókarral? :confused:
nekem jó lenne méretre... a bringa
de le kellene cserélnem a hajtókart,kormányt,nyerget na és a campa sem az esetem. van egyáltalán jelentõs külömbség a ful.5 és a 7 között és a ful. 7 és a khamsin közt?