Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2013. április 04. - 15:28

teli kerékpárnak el bírnám viselni a hirdetésben szereplõ ár feléért
Írta 2013. április 04. - 15:26

Rojas kb. 70kg, elol 6, hatul 6.5 bar nyomassal lett 11. (25-os gumi)
Movistar Rider Jose Joaquin Rojas Ran 6 Bar (87psi) Up Front And 6.5 Bar (94psi) Out Back At Scheldeprijs. Photos | Cyclingnews.com
Írta 2013. április 04. - 13:59

Írta 2013. április 04. - 13:21

Írta 2013. április 04. - 13:10

1000 forintért nagyon cuki kis csengõket lehet venni, ha minden más okés ezen ne múljon már
. A városban használt bringán nekem is van, a füle már rég letört, de hát csengõm van. Ha rendõr kérdezi, akkor elõbb tört le. Ennyi
Szerintem mtb-re is fogok venni, lefelé fordítva elfér a kormány közepén.
OFF. Valahol van, de úgy rontotta az összképet, hogy már a második nap lekerült a kormányról. Viszont ha Cube-om lenne, akkor ilyen csengõm tuti lenne.

Nincs elsõ (fehér) és hátsó (piros) prizmám sem. Küllõknél sem borostyán, hanem gyári fehér prizmák vannak. Kukás mellényt sem hordom (mondjuk nincs is, fel sem venném). Természeten szürkületben és idõjárásnak megfelelõen van elõl- és hátul is LED villogóm (plusz már elsõ lámpám), szóval elüttetni nem akarom (fogom) magam, csak a fölösleges összképromboló hülyeségektõl megkímélni magam. ON.
Írta 2013. április 04. - 12:49

nem tudom egy also hangon 10 eves aluminium vazzal mennyire lehet meg hosszu tavra tervezni... a magyar utak szerintem hamar kihozzak belole a gyenge pontjait. Amugy szep, meg jo cuccok vannak rajta (akinek kenyelmes ez a fajta fvk.)
Mielott bringát néztem, ezt is átfuttattam, mint lehetoseg, s nemet mondtam rá.. egyrészt akkor még 190be hirdettt e, másrészt kicsi, harmadrészt egyforgáspontos fékek, negyedrészt négyszöges hajtókar, és ötödrészt az elsõ generációs ergo forma, ami nem ergonomikus :-)
Sokat fejlõdött a campa ilyen téren szerintem, fogásra össze sem lehet hasonlítani a régi formát az újjal. A Kästle mondjuk gyönyörû, de sajnos nem mai darab alkatrészekbõl van, és pl. úgy találtam, hogy az integrált (UT) rendszer sokkal hajtáshatékonyabb, a kétforgáspontos fék sem árt, a fékváltókar fogása meg ismételten.
Viszont egy 9s veloce biztos megbízhatóbb és jobb, mint egy 10s, mint ahogy a múltkor említettem, hogy mennyivel patentabtbul mûködik nekem a 8s rendszer, mint a 10. Bár ez lehet blfsságom oka.
Viszont ha valaki kevésbé van hosszú végtagokkal-magassággal eleresztve, fontolja meg azt a wilier la triestinát is. Használt outit mindig jobb egy 165 cm körüli magasságú NÕTÕL venni (tömeg..) mint mondjuk tõlem : -) Tömeg, kerékpározni tudás sokat számít, egyikben sem vagyok jó : )
Írta 2013. április 04. - 10:36

ez elég korrekt bringa: Kastle Corsa - Full Campagnolo « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása 1. generációs ergopower van rajta,de 9es. ha hosszú távra keres magának vlki jó bringát,akkor ez az.
nem tudom egy also hangon 10 eves aluminium vazzal mennyire lehet meg hosszu tavra tervezni... a magyar utak szerintem hamar kihozzak belole a gyenge pontjait. Amugy szep, meg jo cuccok vannak rajta (akinek kenyelmes ez a fajta fvk.)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. április 04. - 06:40

Írta 2013. április 04. - 04:40

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Nagy szentségtörés SPD pedált használni országútin SPD-L helyett?Most állok pedál vásárlás elõtt és nekem tartósabbnak tûnik a SPD.Az országútin van elõnye-hátránya valamelyiknek?
A válaszokat elõre is köszönöm.
itt van az apróból 2 pedál jó áron: Look patentpedál « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez ugyan régebbi típus,de több bringát is túl tud élni. stoplit akár a decathlonban is kapni hozzá.
Shimano 105 SPD SL pedál « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez meg a másik jó vétel. szerintem a piacon ez a legjobb ár/érték arányú pedál még újonnan is.
mind 2 pedál tartós. az 1. kifejezetten. tényleg vannak 20 év körüliek,és mûködõképesek.
a másik elõnye az spd-hez képest a sokkal nagyobb kontakt felület. ezért is nem használnak a profik spd pedált.
Írta 2013. április 04. - 04:27

Írta 2013. április 03. - 23:21

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Nagy szentségtörés SPD pedált használni országútin SPD-L helyett?Most állok pedál vásárlás elõtt és nekem tartósabbnak tûnik a SPD.Az országútin van elõnye-hátránya valamelyiknek?
Írta 2013. április 03. - 18:13

[ATTACH=CONFIG]2720[/ATTACH]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. április 03. - 18:01

1000 forintért nagyon cuki kis csengõket lehet venni, ha minden más okés ezen ne múljon már
. A városban használt bringán nekem is van, a füle már rég letört, de hát csengõm van. Ha rendõr kérdezi, akkor elõbb tört le. Ennyi
Szerintem mtb-re is fogok venni, lefelé fordítva elfér a kormány közepén.
HVÁ eddig csak országúti cuccokat forgalmazott. eddig én is csak azt vettem tõle. De a szigorodás már az üzletet is érinti.
színes kerékpárcsengõ 1 FT NMÁ!!! - Vatera.hu
Írta 2013. április 03. - 17:44

Idióták. Csengõm akkor se lesz.

Írta 2013. április 03. - 14:57

Sorry, nemtom honnan vettem. Ha eladom tényleg szólok.Nem. Az elsõk között vettem meg a Sram Red szettet még 2008ban, amint megjelent Németországban.

Ridley Noah Fast
Írta 2013. április 03. - 14:30

gratulálok,és további sportsikereket kívánok: Ismét rászállnak a rendõrök a bringásokra - Bringa.hu
a kresz nem jó,de azért ellenõrzünk,és büntetünk.
Idióták. Csengõm akkor se lesz.

Írta 2013. április 03. - 14:27

De a lenyegre szoritkozva: Nem szabad SPD-t hasznalni, csak akkor, ha feltetlenul egy cipovel akarod hasznalni mindket biciklit, vagy sokat kell gyalogolnod is tekeres elott/kozben/utan.
Szoval: SPD-SL
Írta 2013. április 03. - 14:13

Lenne egy kérdésem.
Írta 2013. április 03. - 10:21

Írta 2013. április 03. - 10:18