inkább vadássz egy saját méretest
a túl kisméretû váz az nagyon szar, akármit csinálsz vele, sosem lesz jó és csak átkozni fogod a napot, mikor megvetted
Köszi a választ, sejtettem, hogy ezt fogjátok javasolni.

inkább vadássz egy saját méretest
a túl kisméretû váz az nagyon szar, akármit csinálsz vele, sosem lesz jó és csak átkozni fogod a napot, mikor megvetted
ha a hajtókar is 20+ éves és nem vmi top darab, akkor az is okozhatja a kolbász hatást
Sziasztok!
Egy SOS kérdésem lenne oúti vázméret kérdésében. Szeretnék vásárolni egy átalakított gépet (városi használatra). Korábban már volt ilyen gépem, amit meglovasítottak. Azóta egy trekkinggel nyomom, de vágyom vissza nagyon. Kicsit zavarban vagyok a vázméret kérdésében. A magasságom 186 cm, ehhez ha jól sejtem akkor 58-59 méret dukálna. Most találtam néhány nagyon ízlésemnek/pénztárcámnak/elképzelésemnek megfelelõ gépet, de ezek között sok az 53-54-55 méretû. Nagyon kényelmetlen lenne ilyen méretût használni? Nem 200km-es távokra kellene, hanem napi 20-40 km városi használatra. Az ülésmagasság nyilván beállítható, de ha jól sejtem akkor a kormány ezeknél a méreteknél már nagyon lent lenne. Mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban, mennyit lehet eltérni az ajánlott mérettõl?
Köszönöm!
1 jó szaki sztem vissza tudja egyenesbe állítani a füledet
jövõ hónapban gondoltam venni ilyen problémák megoldására szerszámot.
ezeket: Cyclus control gauge for derailleur hanger kedvezményes vásárlás az online bike shopban www.rosebikes.hu
Cyclus gauge for fork ends kedvezményes vásárlás az online bike shopban www.rosebikes.hu
Köszi!
Megpróbáljuk itt a szervizben, ahová szoktam vinni, de azt mondják, hogy akkor azonnal elpattan...
Segitsegre lenne szuksegem, meghozza relative nagyra, es nagyon surgosen... Kovetkezo van: triatlonozom, 27-en van eletem elso iron man versenye, van egy gt zr 2.0 tipusu outim, amivel ma az esore valo kulonos tekintettel elzanyaltam, es elgorbult a hatso valtot rto ful, amit nem lehet tudtommal itthon kapni. Kerdes, hogy nincs-e valakinek ilyen, vagy ezzel kompatibilis bringaja, bagy csak alkatresze, vagy netan otlete, h hol tudnek szerezni. Volt mar ilyen gondom,es az ebayen keresztul tudtam szerezni, de az tobb mint 3hetig jott, nekem pedig mar csak 1van hatra. Koszi mindenkinek elore is.
Köszi!
Megpróbáljuk itt a szervizben, ahová szoktam vinni, de azt mondják, hogy akkor azonnal elpattan...
RAUH-Welt
B E G R I F F
azert a kulacs es a kulacstarto(k nagy resze) is altalaban a 3Ft-bol eloallitott majd 4000%-os haszonkulccsal eladott termekek amugyis nepes taborat gyarapitjak. Ergo nem veszik tul komolyan a toleranciakat, nekem peldaul volt olyan BBB kulacstartom amiben semmilyen kulacs nem maradt meg, montizni teljesen alkalmatlan volt, atraktam az orszagutira, de ott is kirepult a (BBB) kulacs belole egy 3centi padkara valo felhajtas alkalmaval. ilyen szempontbol jok az alu tartok, azokat lehet picit hajlitani, es akkor stabilabban fognak.
Segitsegre lenne szuksegem, meghozza relative nagyra, es nagyon surgosen... Kovetkezo van: triatlonozom, 27-en van eletem elso iron man versenye, van egy gt zr 2.0 tipusu outim, amivel ma az esore valo kulonos tekintettel elzanyaltam, es elgorbult a hatso valtot rto ful, amit nem lehet tudtommal itthon kapni. Kerdes, hogy nincs-e valakinek ilyen, vagy ezzel kompatibilis bringaja, bagy csak alkatresze, vagy netan otlete, h hol tudnek szerezni. Volt mar ilyen gondom,es az ebayen keresztul tudtam szerezni, de az tobb mint 3hetig jott, nekem pedig mar csak 1van hatra. Koszi mindenkinek elore is.