Na közben össze is jött, kemény 5 EUR + szállítás
, azért ez elég durva a 100 EUR egykori listaárhoz képest
Illetve rendeltem 1-2 érdekes dolgot, ha van érdelõdés megosztom majd a tapasztalatokat:
- Time Xpresso 4 pedál (ez az új Time széria, 224 gramm / pár). Eddig alap shimanot használtam (PD-R540, 330 gramm), kíváncsi vagyok....
- Fizik R3 cipõ, karbon talp, csatos. A fizik nyeregben nagyon bejött, remélem cipõben is be fog...
- Ultremo ZX TUBELESS külsõk. A Hutchinson már próbálkozott outi belsõ nélküli rendszerrel, de Európában a Schwalbe az elsõ fecske (nomen est omen
). 6700-es ultegra kerekeim vannak, azok tubeless kompatibilisek, kíváncsi vagyok...
néha bizony vannak.. érdekes dolgok bayen. Nekem 2007-es Centaur UT hajtókar pl. szállítással együtt 70 ojró volt, svájci boltból. Hétfõn föladták, csütörtökön kézben tartottam.
Planet-x bikesról rendeltünk társulva pajtással két pár rubino pro3 szliket, párja 11.400 ft-ra jött ki, a 150-es szövetsûrûségû "kopasz" változatnak. Rá 3 napra meg leárazták ezeket:
Vittoria Open Corsa EVO KS Folding TyreVittoria Open Corsa EVO KX Folding Tyre / 700c / Yellow and Black / 23mmén vígan elvagyok a rubinoval, pajti nem akarja õket még feltenni, mert szeretné agyonkoptatni a maxxis detonatorokat, csak épp' egy hónap alatt 3 defektje volt, ami furcsa, mert ugyanott bringázunk, ugyanannyit, és nekem nulla, neki 3 defekt. : ) (volt már nekem, de országúton soha. városban sajnos nem ilyen víg a statisztika..)
esetleg linket kérhetek a syntace-hoz? : ) köszönöm.