Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2013. October 07. - 09:38
Posted 2013. October 07. - 09:20
Posted 2013. October 07. - 09:18
Télen országúton milyen gumival kerülhetõ el, hogy a lefagyott párás úton ne essek szájra?
Sokszor van, hogy se hó, se tükörjég, csak kicsit csillog az aszfalt, ilyen felületen mi ami megtapad kanyarban is a szöges gumin kívül?
ilyenkor kell kiegyenesíteni a kanyart
Posted 2013. October 07. - 09:13
Ha már vatera és Hajdú:
Columbus SLX Smiano 600 országúti kerékpár! - Vatera.hu
Elfogadnám a vázat-fejcsapágyat egyben
a Smiano az milyen márka ? eddig még nem hallottam
Posted 2013. October 07. - 05:21
19mm széles belsõ felni méret (külsõ 24mm) esetén mi a legkeskenyebb használható gumiméret? 622/23-25 még elmegy ekkora felnin is? Van esetleg ezekre valami konkrét szabály biztonsági szempontból?
én a másfélszeresét veszem a belsõ szélességnek. 19*1,5-> az 28.5, szóval kerekítve 28as alá nem mennék
Posted 2013. October 07. - 02:40
A morcos.
Posted 2013. October 06. - 23:59
A szöges gumi az pont nem szereti az aszfaltot, nagyon bizonytalan rajta. Gondolom azért, mert abba nem tud belevágni. De tükörjégen az a király.Télen országúton milyen gumival kerülhetõ el, hogy a lefagyott párás úton ne essek szájra?
Sokszor van, hogy se hó, se tükörjég, csak kicsit csillog az aszfalt, ilyen felületen mi ami megtapad kanyarban is a szöges gumin kívül?
Posted 2013. October 06. - 18:47
ez már tiszta 105-nek látszik,bár nem tudom milyen váz lehet. országúti kerékpár XVII. kerület ? apród.hu a vázcseréhez itt egy váz: Hinault Carbon kerékpár váz karbon Fehérgyarmat ? apród.hu
szép a pözsi 105. Bár ami nagyon mutatós, az egy fehér-ezüst RX-100 fehér hüdis fékváltókarral egy Gioskék vázon hófehér bandázzsal meg fehér nyereggel-bowdenházakkal.
btw, bowden:
Campagnolo Ergo Cable Set Brake and Gear NEW old stock. | eBay
igaz, mindkét paripámban új a váltóbowden, a basson meg úgy minden bowden pár hónapos (és szétrozsdált.. ) de ez ennyiért jó. Kicsit szomorúan fûztem mondjuk a 100ft-os noname acél nem is rozsdamentes váltóbwdent a fékváltókarba, de egyetlen félreváltás vagy lassú-hezitálós váltás nem volt még vele, vajpuhán mûködik a rendszer (míg az eredetileg a fékváltókarhoz gyárilag adott campa váltóbowdent pár hónapja egy ügyeskezû szerelõ cirokseprûre emlékeztetõ szálcsás valamire bontotta. Na, azóta minden vagy saját kezûleg, vagy ismerõsre van bízva, nem mókamester "szakikra".)
Posted 2013. October 06. - 17:35
Sziasztok a jelenlegi állás szerint, így fest a dolog:Csavarlazító, türelem, szakértelem és még egy kis türelem kell hozzá. Fújogatni kell WD-40-el jó sokáig, forgatni, hogy mindenhova bejusson. Ha letört a kormányfej akkor a diót elõbb utóbb le lehet ütni egy dornival. A csapágy meg engedni fog, idõ kérdése.
https://fbcdn-sphoto...004498292_n.jpg
https://scontent-a-a...069680575_n.jpg
https://fbcdn-sphoto...764489173_n.jpg
A wd 40 sajnos nem oldotta fel a korrodált kapcsolatot, a betört toldó meg nem teszi lehetõvé a kiütést...
Arra gondoltam hogy valami fúróval addig gyengítgetem a toldót amíg kellõen elgyengül, remélhetõleg meg lehetne roppantani valahogy. Mi errõl a véleményetek?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Posted 2013. October 06. - 14:03
Posted 2013. October 06. - 13:37
én örülök hogy beraksz ilyen hirdetéseket,mert magamtól nem találnék hasonlot. a "kontárkodásról" meg annyit hogy nem véletlenül kérem tõled segitséget
neked jobb szemed van mint nekem, ezért irhatnál valami a linkelt bringárol. pld a sach válto mennyire müködik a shima váltokarral :
sajnos a szemem rossz, (-6.5, -5.5) csak 4-5száz %-ra zoomolok sokszor : ) Mennyire mûködik? mivel a váltókar állítható frikciósra, így tökéletesen. Hogy indexelve mennyire mûködik? Jó kérdés. Ha nagyon nem megy, 2-3 ezer ft-ért vesz az ember egy 1050-es 105-öst vagy exage hátsó váltót, és az 100%, hogy kompatibilis a váltókarral.
a fék még kétséges, azt hiszem, ezekben az olcsó 2 forgáspontos tektro-saccon valamikben a fékbetét bakelitbõl lehet, hamarabb lyukad ki a felni, mint kopik el a fékbetét.
Posted 2013. October 06. - 13:23
másképp is írhattad volna
Pl. "ne próbáld már meg vak létedre vezetni a világtalant". Tényleg nem szándékom teleszemetelni-trollkodni a topikot, csak segédkezni PRÓBÁLOK, az apród meg olyan terep, hogy a hirdetések 99%a vicces. De a szimplon egész kellemes benyomást tett rám.
Amúgy szép bicaj, érdekes felszereltséggel, nem tudom, mennyire jó. : )
De tényleg nem kontárkodok tovább, nem veszít vele a topik semmit, sõt..
én örülök hogy beraksz ilyen hirdetéseket,mert magamtól nem találnék hasonlot. a "kontárkodásról" meg annyit hogy nem véletlenül kérem tõled segitséget
Posted 2013. October 06. - 13:01
Télen országúton milyen gumival kerülhetõ el, hogy a lefagyott párás úton ne essek szájra?
Saját tapasztalat nincs, de abból ítélve ahogy alapból és vizes aszfalton tapad én a Michelin PRO 3-al tennék próbát ha már muszáj menni.
Posted 2013. October 06. - 12:42
Vejnecske,ez igy ebben a felállásban mennyire müködõképes ? Téli bringának | maxi-bike
másképp is írhattad volna
Amúgy szép bicaj, érdekes felszereltséggel, nem tudom, mennyire jó. : )
De tényleg nem kontárkodok tovább, nem veszít vele a topik semmit, sõt..
Posted 2013. October 06. - 12:41
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. October 06. - 12:31
Posted 2013. October 06. - 11:35
Posted 2013. October 06. - 11:17
Posted 2013. October 06. - 11:15
eladó egy simplon 28-as országúti verseny bicikli Egyéb település ? apród.hu kicsinek látszik
bianchi versenykerékpár carbon vázas XV. kerület ? apród.hu kicsi
Dinotti Sprinter Race Series Verseny bicikli eladó Veszprém ? apród.hu ez sem nagy
listázd ki ár szerint az országúti kerékpár kifejezést, aztán hátha találsz valami jó ajánlatot :|
ezek azért mosoly fakasztó hirdetések
Posted 2013. October 06. - 08:47
bianchi versenykerékpár carbon vázas XV. kerület ? apród.hu kicsi
Dinotti Sprinter Race Series Verseny bicikli eladó Veszprém ? apród.hu ez sem nagy
listázd ki ár szerint az országúti kerékpár kifejezést, aztán hátha találsz valami jó ajánlatot :|

Sign In
Create Account

Back to top