Sokat fogsz rajta erősödni. Tapasztalat, hogy alsócsöves váltás mellett kevesebbet váltogatnak az emberek
Ennyi pénzbe fékváltókar férjen már bele. És 170 cm-hez az 53 már inkább a nagy, mint a pont jó méret, a 175-ös hajtókar meg csak "érdekesség", hogy nem shimano.
De a nyerget megveszem Tőled, ha viszed. Öt napon át napi 2-2 órákat töltöttem nyeregben (igaz, nem mind edzés célzatú volt, az csak naponta 1.5, a többi meg fejből bambulás) nagyon rossz utakon, és szerintem most steril vagyok
(szerk: Concor Light nyereggel, amivel olyan gyűlölömszeretem viszonyom van. Az ülőgumókat, s.gg-et pont nem nyomja, de elöl tökéletesen elszorít mindennemű vérellátást...)
már le is vették a hirdetést. gondolom a sárga de rosa-ról volt szó. elég szedett-vetettnek tűnt. kicsit fura volt,h alsó csöves váltókarja van,és ennyi volt az ára,de ez mégis csak egy de rosa. mondjuk nem biztos,h az alu vázak olaszban készülnek. egyébként az alsó csöves váltókarok elég drágák lettek sztem. lassan drágábbra jön ki fékkarral,mint 1 fékváltókar.