Sziasztok! Régen jártam erre.
Ultegra 6700-ről upgradelek 6800-ra. Véletlenül két pár Ultegra ST-6800 (11 seb) fékváltókart rendeltem, még nem vettem át, ha valakit érdekel keressen privben, jóval a magyar bolti ár alatt.
AVE: arról a kazettaátalakításról nagyon köszönném ha megosztanád a tudnivalókat. Nekem WH-6700 kerekeim vannak, az sem fogad 11-es fogsort.
Tervezem átalakítani, hasonlóan ehhez de kevésbé gány módon. De ha kazetta átfaragással is megoldható, akkor lehet arra mozdulnék.
Magyar utak, gumi témában: pár hete megyek ultremo zx tubeless gummákkal, defektvédő tejjel. Felrakni nem volt egyszerű, de megérte. Alacsonyabb nyomáson, komfortosabban lehet haladni, mert ugye felütéses defekt nem lehetséges. Jól tapad, szuper. Ma a Papp réti ratyi erdei úton látványosan érezhető volt a különbség a korábbi 7-7.5 barra fújt belsős felálláshoz képest. Tehát kifejezetten tudom ajánlani a magyar utakra. Súlyra viszont nem könnyebb mint egy versenykülső, könnyített belsővel. Bár ha hozzávesszük, hogy (bátrabbaknak) nem kell pumpát cipelni, akkor máris megvan a súlyelőny.
andersen módosította - 2014. július 19. - 18:35

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére