Milyen magas vagy? 59-es vázhoz illik 190nek lenni, szóval biztos szép szál a fiatalabb nemzedéke is a családnak
sorrendben:
1. nem rossz, bár 150-ért 65-ös ultegra nem is túl jó. Kicsit alkudoznék belőle.
2. Egy ... nagyon rossz ajánlat. 1050-es hajtókar, Sora váltókar, trekből bontott kerékszett, valami poén nyereggel, pezsgő fékekkel... "vicc" De 80-at megér.
3. Az a Merida tetszik, pezsgő105-ös bringákért ennyit szoktak elkérni, 85-90ezer ft-ot.
4. A campagnolo Mirage 8s szettel szerelt országútik reálértéke kb. 75-80ezer ft. Ez 150. Ráadásul vízcsővázon. A feléért elhoznám.
5. Nyolcas campagnolot nem vennék. (Igen, azt használok, de nem vennék.
) Az a váz se tűnik túl "csillapítónak" azokkal a csőátmérőkkel.
Az összes ajánlat közül MAGASAN a KTM. Néhány embernek az értékrendjével gondok vannak, mert az a Moser pl. vicc áron van.
Mindenképp a KTM ezek közül.
Köszönöm szépen válaszod,és a tanácsokat.Az F.Mosert egyébként eredetileg 80-ra hírdette meg a tulaj,legalább is azt láttam,vagy két külön bringa,csak nagyon hasonlók.
Egyébként első kérdésedre válaszolva,teljesen beletrafáltál.190cm magas vagyok. ![]()
Nekem is a KTM tűnik a legvonzóbbnak,de volt már egy épített 60-as cro-mo vázas országútim,és nagyon meg voltam vele elégedve.(talán egy ici picit nagy volt a váz)
A full karbon is jó árnak tűnik,de ennyiért szerintem az eddigi cikkeket,és fórumokat olvasva,4-5 év után megreccsenne a váz...Kicsit tartok ettől az olcsó karbonos témától,de ha azt mondják az itteni szakértők,hogy jó vétel lehet,megnézem jövő héten.
A campagnolóval egyébként mi a hiba?Mivel írtad hogy nem nem jó,pedig Te is azt használsz.Erre a részre még kíváncsi lennék. ![]()
Köszönöm előre is válaszod.
További szép estét.
Üdv.
zsibi

Sign In
Create Account

Back to top