nem tudom ki,h van vele,de nekem ez a specialized bg fit cipő erősen az átb@szás kategóriába kezd átmenni.
2 okból vettem ilyen cipőt. 1.: olyan kialakítás kellett,amiben elfér a lábfejem. ez pipa. evvel nincs gond. 2.: az ár is befolyásoló tényező volt. ez is pipa,mert azon az árszinten mozgott,amit még hajlandó voltam áldozni rá. viszont ez a döntött talp,és a spéci talpbetét csak arra jó,h még több pénzt kisajtoljanak a vevőkből.
a beállítások nem teljesen jók? semmi gond: menjél beméretni magad x forintért. még ezután sem jó? vegyél másmilyen talpbetétet. 10-en ezer forint. még így sem jó? vegyél hőre lágyuló,alakfelvevős betétet. 15 ezer pénz. b@zd meg specialized. amit ezekkel ráköltenék a beállításokra,talpbetétekre már többe kerülne,mint a cipőm.
nyerget szerencsére nem vettem még tőlük,de sztem ez is a parasztvakítás,és a pénzlehúzás kategóriába kerülhet. megveszi Pistike a szagüzletben a speci nyerget. felrakja,megy vele. kényelmetlen. mondjuk nem küzd vele tovább,és visszamegy a szagüzletbe. semmi gond: bemérünk. hát ez sajna nem jó neked. Pistike: de hát ti ajánlottátok. szagbolt: akkor még nem mértünk be. Pistike: jó. legyen. mennyibe fáj a méricskélés? sok...... + új nyereg. a régi,meg mehet az olx-re.
mi ez,ha nem átb@szás?!
minden termékhez kellene egy méricskélés,h elsőre a jót tudd megvenni? (esetleg így elsőre kiderülne,h nem is jó neked a cég terméke.) ok. legyen így. de akkor ezért ne kérjenek el pénzt. vagy építsék bele a termék árába,és reklámozzák azzal,h ez is benne van. a cipőnél meg a JÓ (nekem megfelelő) talpbetéttel szeretném megvenni,és nem utána vásárolgatni. ennyi erővel ne adjanak hozzá semmilyent.
ez a cég is csak rendszerben tud gondolkodni. jé,van már egy ilyen. azt se szeretem. ha vlmelyik cég így kezd el gondolkodni,akkor lehet tudni,h a vevő nem fog jól járni. legalábbis anyagilag nem. a kerékpáros rendszerben gondolkodásnál nincs átjárás. vagyis van,de ez már a sufnituning kategória.
szeretném leírni azt is,h akinek specialized bringája,alkatrésze,stb-je van,azt kérném ne sértődjön meg. lehet,h másnak kényelmes,meg jó,meg minden. sajnos nekem nem annyira jött be. ez csak az én véleményem. lehet,h egy hülye quasimodo vagyok.