Priviben kaptam, de muszáj vagyok bemásolni, mert tanulságos!
"
http://apro.bikemag....l245548.html# "
szóval: az ár:
85ért sokkal jobb gépet is lehet venni. Ld. MJani nemrég el is adott egyet, olcsóbban, cromor columbus váz-pezsgő105 szett, kiváló kerékszett. Zeke szintén, tavaly, Razesa-cromor-tricolorultegra, hasonló áron.
Ezt a gépet mg fogják ennyiért venni, mert "BianchiCampaZondaAlu"
De!
- A zonda 8s kerékszett anno a campy belépője volt. Ráadásul "árva", alkatrészellátottság nulla, rotort 9-esből nem fogsz találni hozzá. Küllők problémásak, felni problmás. Szép, de nem ér használati értékre sokat.
-A mirage rossz. A váltókar muanyag. Fékezéskor a fékkar érezhetően hajlik, gyengiti a fékhatást, a váltókar váltáskor szintén érdekes "plasztik feelinget" nyujt, igazán tonkreteve a váltás-fékezés érzetét. TUdom, mert mentem sokat azzal a karral..
-A mirage gyengébb, mint a Pezsgő, a tricolortól meg jóval.
-A mirage hajtókar-középrész majd' egy kiló, elég hitvány lánctányérokkal, csapnivaló felületkezeléssel (nagyon ronda tud ám lenni..) A tricolor hajtástól klasszisokkal rosszabb.
-A mirage egyforgáspontos fékek ereje... Előcselogatáshoz kell az ujjakat tornáztatni ám. Ha nem akarsz ínhüvelyygulladást, ne erőltesd
-Ezek a régi aluvázak se nem kényelmesek, s néha szeretnek fejcsőnél repedni. Meg nyeregvázcsőnél vagy középcsapágyháznál. Nem tartom jó vételnek.
-A zonda kerékszett valoszinuleg szintén nem a kényelmesebb fajtából származik. Plusz, az emlitett "noname" kerékszett gyakran tricolor agyak-Open4CD felnik párosábol áll. Utóbbi szinte örök életu lenne, ha a felnit nem fékezné el az ember..
Összességében: nem jó vétel a kerékpár. 85 az eszmei értéke, használati értéke kevesebb. És, ahogy mondtam, ennyiért jobbat is lehet találni sokszor. Ne hagyja magát az ember behuzatni a csőbe a "buzzwordkollekcióval", hiába bianchi, hiába campag, hiába zonda.. De ez igy nem lesz jo vetel.
Vejne módosította - 2014. augusztus 08. - 19:01