Nekem viszonylag egyszeru a nyeregmagassag allitas. Nem tudom lejjebb tenni, csak fureszelessel, igy marad ahol van.
(haromszor mar fureszeltem)
Én a vízszintes pozícióval vagyok így. Csutkára előre van tolva a nyereg, de lehet, hogy még így is túl hátul ülök. Függőón módszerrel próbálkozok mindig, de egyedül elég nehéz megállapítani, (Majd egyszer lehet kérek már segítséget valakitől ) Mondjuk nekem nem fűrészelni kéne, hanem egy hátranyúlás nélküli nyeregcsőt venni.
Az előbb megnéztem a magasságot, még a tegnapi lejjebb engedés után is úgy tűnik, magasan voltam. Egyrészt a cipőben a sarkammal alig értem el a pedált (eléggé kellett hozzá nyújtózkodnom, hogy elérjem, nyilván döntöttem a medencém is hozzá), másrészt a belső lábhosszam olyan 81-82 cm között mértem, a 0,88-as szorzóval számolva is magasan volt a nyereg (ugye tengely közepétől kell mérni a nyereg tetejét?) Szóval most még lejjebb állítottam, így most kb. 72 cm magasan van tengelytől (bár ha a nyereg hátsó részét mérem, amin végülis ülök, az jó 73 cm), remélem így jó lesz, csak így olyan fura tekerésnél, olyan érzés, mintha alig nyújtanám ki a lábam... Mert hát ki se nyújtom rendesen, Na majd kiderül