Szia! Az a helyzet hogy használtan néztem egy Look Keo Easy pedált és ma meg is vettem jó állapotban 4.000 forintért, ami szerintem megérte, mert semmi baja, csak a stopli résznél picit kopottas, de a felirat is még bőven kiolvasható rajta. Viszont stoplit nem kaptam hozzá, mivel az illető azt még használja. Szóval néznék akkor már új stoplit hozzá ami árban megéri és van egy apró holtjátéka a lábamnak (kezdő lévén talán így biztonságosabbnak érzem majd a tekerést). 4,5 fokosra gondoltam, de azért szívesen várom a véleményeket ki mit ajánlana egy kezdőznek.
Láttam van sok gyártó aki stoplit gyárt look rendszerben, de mégis kíváncsi lennék arra ár/érték arányban melyik érné meg leginkább. Köszönöm hogy segítetek!
Auh.. az a baj, hogy én pl. 8ezerért vettem új Keo ízit stoplival. Ha a 4000-hez hozzáadod a stopli kb. 3-3500 ft-os árát. :\
4.5 fokos jár alapból a pedálokhoz, mert a gyártók úgy gondolják, az kell a kezdőnek.
én mondjuk jobb' örülnék egy fixnek, de jól elvagyok a szürkével, ha nem mozgatom a lábfejem, úgyis fikszen áll