545 mm a vízszintes felsőcsőhossza annak a váznak.. Valamiért úgy érzem, nagy egy kicsit. ie.: StellerZs úr szerint akkora embernek 530mm elég felsőcsőhosszban.
Az S-es meg már lehet, kicsit kicsi lenne? Minden esetre maga a vázgeó L és XL méretekben nagyon el van találva, de talán kisebb méretekben nem ment annyira a távol-keletieknek.
Ez lehetséges, mivel többen is mondták nekem hogy egy kicsit lehetne kisebb a váz az én méretemhez képest. Minden esetre megpróbálkoztam a nyereg előrébb húzásával. Most a nyeregpálcán lévő jelölést pont úgy állítottam be hogy középen legyen (mert eddig szinte teljesen hátra volt tolva) és meglepően kényelmesebb a fogása a kormánynak. Még azt is észrevettem, hogy mintha -1 fokot lejtene is a kormány lefelé, a stucniba megigazítottam és most evvel is jobb lett a fogása konkrétan a fékváltókarnak.
Úgyhogy lehet a végén azoknak lesz igazuk akik szerint jó lesz a 110mm-es Ritchey stucni. Közben bent voltam egy boltban ahol a fogaskoszorút meg a láncot megvettem és elmeséltem az eladónak a problémámat, azt tanácsolta próbáljam ki előbb ezzel a 110-es stucnival egy pár alkalommal és csak utána cseréljem kisebbre. Azt hiszem megfogadom a tanácsát és a hirdetést is leveszem az oldalról egyenlőre. Annyira rendesek ebben a boltban is ahol vásároltam ezt a fogaskoszorút meg a láncot, hogy felajánlották, beviszem a bringát felszerelik nekem mindkettőt ingyen, még bandázst is ha elviszem ingyen feltekerik, meg is mutatják hogy kell.
Szóval végülis jól alakulnak a dolgok.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére