A mai tekerésnél próbáltam nagyon figyelni hogy a kezem laza legyen, de nem megy
Ilyenkor a testem picit előrébb, lejjebb dől, ez viszont a kezeimnek kényelmetlen, ezért nyomom magam karból vissza. Holnap csinálok egy szentségtörést, az ülést picit hátrább tolom.
Most látom, hogy a decahtlon honlapján 184cm hez 60-as vázat ajánlanak.
Kár hogy anno a boltban csak 57 -es mérteben volt a bicóból, jó lett volna ha rátudtam volna ülni egy 54 és egy 60-asra is.
Vejne
Neked mekkora a távolság a kormány, és nyereg orra között?
jó kérdés, majd lemérem Neked.

Amúgy az 57 a Te méreted abból a vázból, sőt, nekem is jó lenne, a 60-as viszont még nekem is nagy.. (a hatvanasnak 190-es fejcsöve van, ami bitangnagy! 165mm hosszú a fejcsöve az 57-es modellnek 565 mm vízszintes felsőcsőhosszal, ez nekem pl. teljesen ideális is lehetne (a wilierem csak 5mm-rel volt hosszabb, a kancsó meg 10-el))
Buta kérdés, de nem tudsz valakivel elmenni tekerni a környékeden? Mert, ha élőben látná egy hozzáértő, hogy ülsz, mit fogsz, merre hány méter a tartásod, akkor jobban tudna korrigálni, mint a fórumos leírások-"kétcentek". 
áh nem tudom, honnan vettem azokat az adatokat, de szerintem úgy van az.. És 184 cm-hez nem kell 60-as váz..
Vejne módosította - 2015. június 21. - 19:21