Matricázni plíz:
http://forum.tour-ma...
Lookalike. Déloid fizimiska.
Nemrég futottam ebbe bele:
a nyereg 80.4 cm-en (magasabban, mint nekem) a srác 185 cm, 91 cm belső lábhosszal (szóval kb. egyforma adatok)
A stucnija 130-as (ez kéne nekem is mondjuk) a kormány meg talán a 3t klasszikus hajlításúja (bár a Deda Shallow is hasonló)
Nagyon tetszetős összkép, bár, egy ilyen S-works allez aluVÁZ árából már 105-tel szerelt supersix evot veszel újonnan 
nekem nagyon bejön ez az ezüst-fekete festés és a klasszikus kormány is, meg lehet figyelni, hogy a nagy ívvel mennyire közel kerül a "hookhoz" a fékkar-váltópöcök. Tkp. ott van az ujjadnál minden. 
Lassan rá kéne már magam szánni a kormányváltásra, de 2.5 hete nem bringáztam (más sport terelte el a kapacitásom) és a kancsót úgyse' látom jövő hónap közepéig..
Sajnos a kísérletezőkedvemnek nem kedveznek a csillagok: az RHM formája nagyon kézre esik, és a populus szerint is az való campagnolo karhoz...

ezt csak azért, mert a kancsóhoz hasonlóan nem túl ejtett a felsőcsöve és piros nagy fehér betűkkel, és ugyanúgy handmade, igaz, olaszországból:

Amúgy jól néz ki a Dura Ace hajtány mellett ordító "campagnolo" matrica..
Vejne módosította - 2015. szeptember 25. - 06:19