Köszi, akkor működhet, 181 cm vagyok. kipróbálom
Magassagodtol erosen fugg.
(Meg ugye testreszek hosszatol)
De en pl. 8cm korul ulok, es 182cm magas vagyok.
Köszi, akkor működhet, 181 cm vagyok. kipróbálom
Magassagodtol erosen fugg.
(Meg ugye testreszek hosszatol)
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Sziasztok! Nemrégiben bemértek egy beállításos szoftverrel, ami azt adta ki a végén, hogy a nyereg orra 7.2 cm-rel legyen hátrébb, mint a középcsapágy. (Országútin) Nekem ez nagyon soknak tűnik, idáig kb 5tel mentem, és már az is eléggé hátul volt. Lehet, hogy jó ez, vagy nettó hülyeség?
Köszi!
Magassagodtol erosen fugg. (Meg ugye testreszek hosszatol)
Sziasztok! Nemrégiben bemértek egy beállításos szoftverrel, ami azt adta ki a végén, hogy a nyereg orra 7.2 cm-rel legyen hátrébb, mint a középcsapágy. (Országútin) Nekem ez nagyon soknak tűnik, idáig kb 5tel mentem, és már az is eléggé hátul volt. Lehet, hogy jó ez, vagy nettó hülyeség?
Köszi!
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Más: ne lobogjon a kukásmellény, de legyél látható.
http://www.ebay.com/...=item58b4d26bc6
Ilyet vettem tavaly, akkor még 300 ft-tal olcsóbban, valamiért kettő volt a csomagban, így egyiket oda tudtam adni szülőnek. Nagyon jó, mert a tépőzár némi állítási lehetőséget is ad, ráadásul jó széles a reflexcsík rajta, tényleg kiemelkedően jól látható.
pajti hasonlót használ:
http://www.ebay.com/...=item3cfab11d3c
Bocsánat az ebayes linkekért, de ezek a reflex-cuccok a leginkább "style-police konformista darabok", s biztos lehetsz benne, hogy nem fog a rendőr azért megállítani, mert " a csillangósháború a nyoutzwanas évekbe' vou' divatt, nem mostan"
https://www.google.h...CFYXvFAodyWgDUQ
érdekes módon kutyás kiegészítők közt lehet találni ledes nyakörvet...
Edited by Vejne, 2015. September 27. - 06:02.
Ő a puszta közepén használja.
Nem teljesen és igen Otthon a kis mezőgazdasági összekötők, falvak közti utakon bele lehet futni olyan emelkedőkbe, amikre nagytányéron már keresztbe fut a lánc, de a 34-es kistányérral meg lerúgom a láncvillát. Zemplénben-felvidéken van pár 10% fölötti rész, de ott 39-essel is elmentem, mert ahogy szeretek lazán pörgetni síkon, úgy nagyobb emelkedőn valahogy "ösztönösebbnek" érződik a lassabb pedálfordulat.
A 38-as kistányér jó lehet a felhasználási körömre, s legalább így nem fog mindig a nagytányér kopni. Ha meg mégse' válna be: a puszta közepi népségnek 2 perc eladni...
Edited by Vejne, 2015. September 26. - 07:31.
38 azert tulzas, de 36-ra cserelnek en is.
Ő a puszta közepén használja.
A sebesség mindent megold.
De nem is igen fogja alul.
Most vázat keres az ürge, egy cseh srác azt hiszem. Ajánlgatták neki a Festkát is. Mondjuk nem értem, hogy írta a vázválasztási szempontoknál, hogy főleg klasszikusabb geometriájú vázat szeretne, mert az ejtett felsőcsövűeknél gond lehet a nyeregcsőhosszal, de az Allez-ja meg pont, hogy ejtett.
Egyébként nehezen szánom rá magam a vásárlásra, de most megtettem: kicsit magyarbarátabbá alakul a kompakt 50-34 felállásom, 50-38-ra. Egy Stronglight Dural 5058 kistányért akasztottam horogra, postával együtt 3600 ft-ra húzott le a PP. Elvileg 650 km körül futott, szóval bőven "bejáratós".
http://www.ebay.com/itm/121761260802
Azt hiszem, ő az. A Coralon régóta gondolkoztam 50-39-en, most ezzel az 50-38-cal szerintem "megfogtam az Isten lábát". Kaptam városnéző-fagyizó fokozatot
és amúgy nem kéne egy számmal nagyobb váz a zembernek ?
más.
ugyan ruhás topik, de hátha .
valamelyik este láttam nálunk a faluban (szentendre) egy utis kollégát. nagyon durva harsány fluo sárga mez nadrág kombó, (kb mint a tinkoff csak kék nélkül. meg talán még ordítóbb tán kissé uv zöldbe hajló sárga) . esetleg ötlet, milyen cucc lehet ?
köszi
GESU (Kiss Gergely) gyártott a Bikeexpress csapatnak fluo cuccokat meg szerintem másnak is. Én is láttam már 3-4 scácot full-fluo szettben bolyozni, na az valóban látható volt. Amúgy elég divatos most ez a vonal, kb mindenhol lehet már ilyen mezt kapni, gatyát már nehezebb. de a kedvencem az aeró szettre húzott lobogós kukásmellény :-)
A matrica kérdésre még annyit, hogy én pont egy olyan céget kerestem ahol a grafikai munka nem az én dolgom mert ahhoz időm sincs meg nem is értek hozzá, és ahogy olvasgattam ez a cég pont ezt tudja. Ja és az alapanyag se mindegy nyilván, náluk meg már van tapasztalat
Nem, így is -17es stucnit használ.
csak az égbe húzott cső tűnt furcsának. meg ok -17, de 130-as. (jó tudom itt nme ritka a hosszú stucni9
más.
valamelyik este láttam nálunk a faluban (szentendre) egy utis kollégát. nagyon durva harsány fluo sárga mez nadrág kombó, (kb mint a tinkoff csak kék nélkül. meg talán még ordítóbb tán kissé uv zöldbe hajló sárga) . esetleg ötlet, milyen cucc lehet ?
köszi
Nem, így is -17es stucnit használ.
A sebesség mindent megold.
Matricázni plíz:
Lookalike. Déloid fizimiska.
Nemrég futottam ebbe bele:
a nyereg 80.4 cm-en (magasabban, mint nekem) a srác 185 cm, 91 cm belső lábhosszal (szóval kb. egyforma adatok)
A stucnija 130-as (ez kéne nekem is mondjuk) a kormány meg talán a 3t klasszikus hajlításúja (bár a Deda Shallow is hasonló)
Nagyon tetszetős összkép, bár, egy ilyen S-works allez aluVÁZ árából már 105-tel szerelt supersix evot veszel újonnan
nekem nagyon bejön ez az ezüst-fekete festés és a klasszikus kormány is, meg lehet figyelni, hogy a nagy ívvel mennyire közel kerül a "hookhoz" a fékkar-váltópöcök. Tkp. ott van az ujjadnál minden.
Lassan rá kéne már magam szánni a kormányváltásra, de 2.5 hete nem bringáztam (más sport terelte el a kapacitásom) és a kancsót úgyse' látom jövő hónap közepéig..
![]()
Sajnos a kísérletezőkedvemnek nem kedveznek a csillagok: az RHM formája nagyon kézre esik, és a populus szerint is az való campagnolo karhoz...
ezt csak azért, mert a kancsóhoz hasonlóan nem túl ejtett a felsőcsöve és piros nagy fehér betűkkel, és ugyanúgy handmade, igaz, olaszországból:
más.
köszi
Edited by Bikertigger, 2015. September 25. - 10:08.
.... de 2.5 hete nem bringáztam (más sport terelte el a kapacitásom) és a kancsót úgyse' látom jövő hónap közepéig..
mi a manó?! végre lett barátnőd?
*bocs, de nem tudtam megállni...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Matricázni plíz:
Lookalike. Déloid fizimiska.
Nemrég futottam ebbe bele:
a nyereg 80.4 cm-en (magasabban, mint nekem) a srác 185 cm, 91 cm belső lábhosszal (szóval kb. egyforma adatok)
A stucnija 130-as (ez kéne nekem is mondjuk) a kormány meg talán a 3t klasszikus hajlításúja (bár a Deda Shallow is hasonló)
Nagyon tetszetős összkép, bár, egy ilyen S-works allez aluVÁZ árából már 105-tel szerelt supersix evot veszel újonnan
nekem nagyon bejön ez az ezüst-fekete festés és a klasszikus kormány is, meg lehet figyelni, hogy a nagy ívvel mennyire közel kerül a "hookhoz" a fékkar-váltópöcök. Tkp. ott van az ujjadnál minden.
Lassan rá kéne már magam szánni a kormányváltásra, de 2.5 hete nem bringáztam (más sport terelte el a kapacitásom) és a kancsót úgyse' látom jövő hónap közepéig..
Sajnos a kísérletezőkedvemnek nem kedveznek a csillagok: az RHM formája nagyon kézre esik, és a populus szerint is az való campagnolo karhoz...
ezt csak azért, mert a kancsóhoz hasonlóan nem túl ejtett a felsőcsöve és piros nagy fehér betűkkel, és ugyanúgy handmade, igaz, olaszországból:
Amúgy jól néz ki a Dura Ace hajtány mellett ordító "campagnolo" matrica..
Edited by Vejne, 2015. September 25. - 06:19.
de a mai világban kritikus szerintem, hogy kényelmes és megbízható a szolgáltatás.
Ráadásul, ahogy mondtam, elég egy fényképet küldeni a bringáról mailben. Ők legyártják és a postaládába dobják a kész terméket. Ja, persze előtte a koncepciót pdf-ben elküldik, s csak akkor küldik a kész matricákat, ha áldásodat adtad rá.
Nem kell rajzolnod, nem kell rohangálnod, reggeli dömping közben küldesz egy képet-mailt, és ők meg küldik a tervet-matricát
Több ismerősöm is rendelt már tőle. csak ajánlani tudom én is.
nyomda esetén én sem a nagyokról beszélek ahol több ezer példány kell hogy akármi megérje. dekorációs cég, digitális gyorsnyomda stb tényleg van 5000
de a mai világban kritikus szerintem, hogy kényelmes és megbízható a szolgáltatás.
Ráadásul, ahogy mondtam, elég egy fényképet küldeni a bringáról mailben. Ők legyártják és a postaládába dobják a kész terméket. Ja, persze előtte a koncepciót pdf-ben elküldik, s csak akkor küldik a kész matricákat, ha áldásodat adtad rá.
Nem kell rajzolnod, nem kell rohangálnod, reggeli dömping közben küldesz egy képet-mailt, és ők meg küldik a tervet-matricát
És?? dekor megrajzolja fénykép után, Neked semmi dolgod. Tervez és gyárt. Ráadásul bármely debreceni nyomdahoz képest durván olcsóbban.
Meg rutinos. Tudja, hogy a Columbus MS csoszett melyik csove mekkora átmérőjű, és annak megfelelően gyárt. Fenykep után...
Belinkeled neki pl a bringat velospacerol, megkered hogy pl a matrica színe legyen pár árnyalattal világosabb és mondjuk arany színű, a szélein VB csikokkal meg nagy csorikeszem logoval a homlokcsovon....
És le gyártja.. kb négyezerbe az egész szettet...
Ki csinál még ilyet?
nyomda esetén én sem a nagyokról beszélek ahol több ezer példány kell hogy akármi megérje. dekorációs cég, digitális gyorsnyomda stb tényleg van 5000