olvasom az előző nap termését. szánalmas. kedves baratadávid94.
1:erősítesz,de nem vagy elég kitartó. =ez nem a te sportod.
2: ahogy néztem a bringa neked megfelelő méretű. a stucni is. fáj tőle mindened? =az országúti kerékpárból sosem lesz bőrfotel.
3: tipikus hozzáállás az,h ha nem tud vlki rendesen megülni egy bringát,h síugró pályát csinál a nyeregből,és rövid stucnit vásárol. =a bringa nem tehet arról,h te nem vagy képes megülni
alig vagyok 170 cm magas,és közelebb vagyok a 40-hez,mint a 30-hoz,és még most is 120-as stucnit használok. vajon miért? ja. mert lehet,h megtanultam az országútin rendesen kerékpározni?
amúgy jobb lenne,ha visszaolvasnál a fórumban,mert néhány havonta jön egy hozzád hasonló,és ugyanezeket a kérdéseket teszi fel.
Ne haragudj, de én értem, hogy te nagy király vagy, de attól még nem kéne leszólni a kezdőket, aki értelmesen kérdez. Inkább örülnél, hogy ő is bringázni akar szabad idejében. Ha te nem akarsz segíteni a sporttársnak nem kell, senki sem kötelez...az meg, hogy mekkora stucnit használsz önmagában keveset mondó adat, te is tudod.
Amit Vejne írt a flexorokról azzal maximálisan egyetértek, én levezetés után mindig nyújtok egy 5-10 percet, ebben a csípő és a combflexor kiemelt szerepet kap.
A futás meg olyan, hogy ártani nem fog, ahogy a téli gyalogtúrák sem és át se hűlsz, nincs menetszél, ja és mondjuk futni téli sötétben egyszerűbb 30-60 percet, mint tekerni 60-120t. De az tény, hogy nem mindenkinek való a futás. Persze mindig van néhány nagyon okos, aki szerint minden más felesleges, és nagy hidegben is órákat alapoz kint - na, őket nem látjuk soha még hobbista dobogó közelben sem