az előző hsz-em is mehetett volna a görgős topikba,és sztem a mostani is,de én inkább ide biggyesztem. sőt. valójában a gumi topikba is beleférne a mostani.
néhány napja csak görgőzni tudok. elég szépen is gurul a Bianchi. jelenleg új 622x25-ös vittoria rubino pro van a kerekeken,latex belsővel. tegnap kipróbáltam egy másik kerekemmel,mert kíváncsi voltam,h azzal miként gurul. azon használt 622x23-as vittoria zaffiro pro van,hagyományos belsővel. jól érezhető a különbség a két gumi kombó közt. 53-19-et hajtva kb 30-as tempónál a rubino+latex-el kb 120-as pulzusom van,a másiknál meg ugyanez az áttétel,és tempó mellett simán fölmegy 140-re is. érezhetően lassabb a zaffiro+1xű belső. most még azon gondolkodom,h elég lenne e a belsőt kicserélni,h gyorsuljon vlmit a kerék? van itthon nem latex,de könnyű belsőm. a nyáron kezdtem el használni latex belsőket,és ott is kijött a különbség. nem volt ennyire szembetűnő,de akkor is lehetett érezni a gördülési ellenállás változását. azt még elfelejtettem írni,h a 25-ös külsőt 8,6 bar körülire dudáltam,a másikat meg 9-re.

Sign In
Create Account

Back to top