https://www.strava.c...nts/12925373179 följöttem ma a 3. helyre.
a mellékelt képeken meg az én általam mért idő van. amúgy még ebben is maradt még. az 5 perc körüli strava idő meglehet. csak rohadt nagy szerencse kell hozzá. forgalom,időjárás,stb. ennek mind egyben okésnak kell lennie.
Kész-vége... beszívott a Strava szörny :-)
az utolsó döfés az lesz amikor bevillan a képernyődön az első KOM-od. Onnantól sokaknak szakember segítsége kell a szabaduláshoz.
A végső stádium az amikor úgy kelsz fel reggel, hogy nézed a napi szél előrejelzést és az jár a fejedben egész nap, hogy akkor csak ki kéne menni rá ha jó irányból fúj. Nem ritkán sokan éjjel (este) mennek KOM-ot vadászni, a forgalom miatt.
Máskülönben sok sikert!
Tény, hogy inspiráló tud lenni az ilyen vetélkedés de a helyén kell tudni kezelni. Van például ez a stéher meg többen megyünk bolyban dolog. Én pl. ezt külön értékelném és csak a szóló kísérleteket listáznám de mindegy is... elvégre ez csak játék. (bolyozni elvileg szabályos, de stéherezni jármű mögött nem)
Én is használom telefonnal, néha ha olyan kedvem van meg is nyomok pár szegmenst, hogy lássam hol is állok magamhoz - korábbi eredmények - meg másokhoz képest.
néztem a szegmenst, szép társaságba kerültél!
Edited by petter78, 2016. April 05. - 14:27.

Sign In
Create Account

Back to top