a csapatedzés meg a mezőnyverseny pont ugyanúgy része a kerékpársportnak, mint a hátszél vagy hogy épp nagyobb forgalom volt. a stéhert viszont illik magadnak flagelni, meg azt is, amit nekem hétvégén sikerült GPS pontatlanság miatt: jánoshegyi úton felfele sikerült egy abszolút 3. idő a durva, sziklás downhill szegmensen
néha amúgy jó úgy elmenni tekerni, főleg így a szép tavaszi időben, hogy a Garmint csak felrakod, de valami semleges kijelzőt állítasz be vagy mobilt is csak elindítod, aztán zsebbe és nyomod, ahogy jól esik. nekem több tucat PR-em a környéken így született, csak úgy elmentem, megáztam közben 2x a jégesőben, szélvihart is kaptam, de végig élveztem és nyomtam neki..mai napig még hátszélben sem tudok ott jobbat menni
Nincs garminom, vagy hasonlóm, telefonról nyomom, én sosem nézem "Online" hogy mit megyek. Sőt 2 héttel ezelőttig volt olyan bringám is amin még km óra sem volt (aztán találtam rá egy korban illő modellt a 80-as-90-es évek fordulójáról)
Amúgy ha flag-elsz akkor csak az elért eredményeket veszi ki, de maga az esemény megmarad? nemrég "túl gyorsan" futottam egy kört, de még nem foglalkoztam vele, szerintem GPS pontatlanság volt, de igazából nem értem el vele semmit (semmi KOM vagy hasonlók). Teljesen törölni azt nem akartam, hogy lássam azért később is, hogy aznap is csináltam valamit nem csak söröztem :-)
http://trackosaurusr...armin-no-rules/

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére