Nos!
A minap tekeregtem a Décathlonban és találtam 4-5 ezer forint körül valami számomra ismeretlen gyártó által gyártott pulzusmérõt! Épen le volt akciózva, de nagyon elgondolkodtam a dolgon. Nekem nincs de próbaképen érdemes szerintetek megvenni, vagy hagyjam és vegyek egy komolyabbat? De a lényeg pont az lenne, hogy kipróbáljam, milyen pulzusmérõvel edzeni....
Aptonia vagy mi fene a neve. Én nem vettem volna meg, de a szüleimtõl megkaptam karácsonyra. Egész sokmindent tud.
De vannak hibái.
1.Elõfordul, hogy hosszabb tekerés közben lenézek az órára és látom nem mér. ÁÁÁÁ! Ez a halálom. Akkor megütögetem picit, meg megigazítom aztán mindjárt jó. Lehet baja van, de annyira nem érdekel, hogy visszavigyem.
2. Csak nedves testfelületen mér pontosan. De ugye ha tekersz máris izzadsz, viszont az ébredési pulzushoz be kell nedvesíteni az érzékelõket.
3. Van rajta egy gomb amitõl zölden világít a háttér. Ugyanezzel a gombbal lehet törölni a programokat. Szerintem ez óriási hiba. Az a hülye fény-gomb frankón leszívja az elemeket. Jó még nem tette meg, de nem is szívesen használom...törölni pedig kell!
4. Olyan halk az ébresztõje, hogy én nemtok rá felkelni, pedig én ha akarok bármire felkelek, de ez még az én képességeimet is meghaladta

5. Az enyim pl nem mér max, meg min pulzust, csak átlagot, meg zónában tartózkodási idõt!
Kipróbálni szerintem érdemes. Nekem 13 ezerbe került és nem bántam meg. Úgyse kaptam volna 30 ezres Polart, akkor meg nem mindegy? Én csak arra használom, hogy mérjem a pillanatnyi pulzusom,meg tudok részidõt mérni és megnézni mikor mentem legjobban...(de általában nem vacakolok vele) szóval nem értékelem ki a nap végén a teljesítményemet.
Ja és adnak mindegyikhez bicóra szerelhetõ adaptert. Ami mondjuk a Sigmánál, meg a Timex-nél nem alap.