Árakkial kapcsolatban nekem is általában ez a véleményem, de beszámítja a kerekeimet hibásan 20-ért ami asszem nem rossz ár...
mavic cosmos? /nem tom milyen, tudod virsligumi nem az erõsségem/ 70/pár probike....Nem hiszem, hogy montival kevesebb a defekt. Azért nem ez az általános, az elõzõ 5000km-en egy sem volt.
szerk:
Nem látott valaki valami verhetetlen jó árú kerekeket valahol, mondjuk 60 esetleg 80 ezer alatt???
Nem hiszem, hogy montival kevesebb a defekt. Azért nem ez az általános, az elõzõ 5000km-en egy sem volt.látod a defect miatt nem járok országútival.
Köszi szépen mindenkinek, Dunakeszin találtam
Asszem lecserélem ezeket a kerekeket, csak tudnám mit vegyek helyette...
Most költhetek a bringára rendesen, elrepedt a láncom, tönkrement a nyeregcsövem, kitört egy küllõm, mindez 50km alatt. Az elõzõ 400km-en meg volt 6 defektem, ebbõl az egyik Németországban, ahol 7 Euroért vettem belsõt, de gyárilag néha fordítva mûködött a szelepje.
Sziasztok!
Van valakinek ötlete honnan tudnék beszerezni egy darab küllõt Shimano WHR-535 kerékbe? Sajnos eltörött
Szóval az elsõ esetet így értem: cyclocross bringa, cyclorcross (verseny-)körülményekkel. Murva(sár, esetleg hó). Mondjuk sosem cyclocrossoztam, de nem véletlenül van sok elsõ keréken tárcsafék. A "vicces" mondjuk túlzó, valóban...
Szóval az elsõ esetet így értem: cyclocross bringa, cyclorcross (verseny-)körülményekkel. Murva(sár, esetleg hó). Mondjuk sosem cyclocrossoztam, de nem véletlenül van sok elsõ keréken tárcsafék. A "vicces" mondjuk túlzó, valóban...
Most cyclocross bringa építésrõl, vagy pedig országúton használt cyclocrossról van szó? Ha elöbbi, akkor kantifékkel vicces lenne...
Spéci fék is kell.
Meg abroncs.