Assault SL1 Sun felni a legkönnyebb 405 g.(mármint a könnyen beszerezhetõ felnik közül hazánkban.
Szerintem a 650 mm-es 405 g, nem a 700-as.
Assault SL1 Sun felni a legkönnyebb 405 g.(mármint a könnyen beszerezhetõ felnik közül hazánkban.
... és megvan a pedálozás ereje.
A SRM a Touron mer teljesitmenyt, sot nehany televizion, meg a neten eloben is lehet kovetni:
http://www.srmdatase...metry/races.php
Egy ilyen nagy zuhi után egyszer még a felniben is víz volt. Le kellett ereszteni a gumit, hogy ki tudjon folyni.Nekem Ultegra agyas kerekeim vannak, gyönyörûen gurulnak. A múltkor egy elég rendes vihar kapott el Páty és Zsámbék között, volt, hogy 5-10 cm vízben mentem kilométereket. Utána szétszedtem az agyakat, víznek semmi nyoma nem volt bennük, a racsni-szerkezetben sem. Nem úgy az FSA Mega Exo középrészben, abban ki is kellett cserélnem a két golyóscsapágyat.
Egy kõ kemény idõfutam bajnok idõfutam közben töredék résznyi erõt fejt ki a pedálra, ahhoz képest, amire akár egy amatõr is képes a legkisebb áttételben egy meredek emelkedõn a nyeregbõl kiállva.Hali!
Nem tudjátok véletlenül, h egy kõ keméyn idõfutam bajnok mekkor erõvel tapossa a pedált? (nem hülyülök, számolok:) , newtonban)
Igaz nekem 535-ös volt, de Shimano kereket soha többé!!!
Minden esõ után fél deci víz az agyakban.
Racsnit a víz mindig kimossa.
Egy küllõtörés után pedig kiderült itthon nincs hozzá semmilyen alkatrész.
Csapágyazásról meg annyit, hogy a Mavic Cosmossal a szokásos utamon 2km/h-t javítottam.