A Pro idõfutamkormány a három között volt? Úgy emléxem, az 22,2. Persze tévedtem már...
Fõként modolo-k voltak. Ez milyen ez a Pro? Hol lehet kapni?
A Pro idõfutamkormány a három között volt? Úgy emléxem, az 22,2. Persze tévedtem már...
Markolatváltót lehet tenni a kormány alsó végébe. Nem szép, de vannak rutinos bringások, akik imádják.
http://www.sheldonbr...is/bianchi.html
Sziasztok!
Ismét lenne pár kérdésem!
Jövõ tavaszra építek a fiamnak egy országúti bicajt! A váz már megvan, egy picike aranyos aluváz amibe 26"-os kerekek valók. Problémám a sebességváltással és a fékezéssel van. Arra gondoltam, hogy jó lenne fékváltókarral megoldani, hogy ne kelljen elengednie a kormányt, de nagyon pici még a keze hozzá. Kipróbáltuk és az én Dura váltómat sem tudja váltani, gondolom az alsóbb kategóriák még nehezebben mennek.
Mindenképpen koskormányt szeretnénk rá és nem szeretnék vagyonokat költeni. A monti XT váltóját tudja használni és a markolatváltót is, de gondolom ezek meg nem mennek át a kormány kanyarjain.
Erre várok ötleteket.
Üdv mindenkinek!Egyetlen dolog aggaszt csak, az pedig az, hogy én Budaörsrõl járok be pestre mindennap, és bizony vannak olyan helyek (Sasadi után) ahol nincs bringa út, és kénytelen vagyok 15-20 centis padkákon le-föl ugrálni. Mennyire kényesek a virsligumik, illetve a kerék?
Üdv mindenkinek!
Elterveztem, hogy eddigi össztelós biciklimet országútira cserélném, ugyanis semmi értelme az alattam himbálózó telóknak ha én dh-zom meg semmi hasonló, sokkal inkább fontos számomra hogy minél gyorsabban eljussak a városban A pontból B-be.
Sok tapasztalatom nincs még az országútik terén, éppen ezért szeretném megkérdezni, hogy mi a vélemény a Merida Road 850-esrõl?
Egyetlen dolog aggaszt csak, az pedig az, hogy én Budaörsrõl járok be pestre mindennap, és bizony vannak olyan helyek (Sasadi után) ahol nincs bringa út, és kénytelen vagyok 15-20 centis padkákon le-föl ugrálni. Mennyire kényesek a virsligumik, illetve a kerék?
Elõre is köszönöm a felvilágosítást!
Hát én lefele max 5 centi eltérésû "padkát" szoktam bekínálni, azt is ésszel, felfele az 5 centi már tényleg felsõ határ, efölött már mindenképp leszállok... általánosságban: 15-20 centis padkák nem országúti (kerekeknek) valók, még ha mondjuk 6bar van a gumikban akkor se, hát ha még az optimális 8-10bar.