Én nem értek hozzá, de gondolom veszel Shimanos agyat, és újrafûzeted vele.
Egy gyári kereket nem kéne szétszedni:) Többet ér az így.
Én nem értek hozzá, de gondolom veszel Shimanos agyat, és újrafûzeted vele.
Én nem értek hozzá, de gondolom veszel Shimanos agyat, és újrafûzeted vele.Sziasztok!
Van egy pár Ksyrium Elite kerék amit megvennék, de Campa rotoros nekem meg Shimano kellene. Van valami módja az átalakításnak? Egyáltalán megéri vacakolni vele? Ja és van Cosmosom Shimano rotorral, avval nem lehet kicserélni?
ööö nem tudom, abból is rakjak újat? És az új kazettatest miatt csak az egyik oldalon lesz új csésze, az nem gond?a régi kónuszcsavar?
Ha már úgy is szét kell szednem az agyat a kazettatest cseréhez érdemes kicserélni a csapágygolyókat? Gondolom nem árthat.
Ööö. Azt hiszem nekem ez "Shimano Acera (FH-M330) 7 fokozatú kazetta test" van fennt a 600-on, de ez most kicsit keresztkérdés. A papírja még megvan, csak most nem vagyok otthon két hétig. Megpróbálom megnézetni valakivel.
Viszont ha te magad akarod kicserélni, akkor kell hozzá jó pár szerszám, meg az se árt ha szedtél már szét hátsóagyat.
Potty cserélt ilyenen HG testet
Kéne egy kis segítség. Vettem egy sram pc-58as láncot a 7es rendszeremhez, de ez 4 szemmel hosszabb mint ami rajta volt dura-ace. Mit csináljak? jó a hosszabb is, vagy vegyek le belõle pár szemet?
Köszi a linket!
És ezek közül melyik jó nekem(FH-6400as agyam van), mindegy, csak 7es SH kazettatest legyen? Te mit raktál fel? És milyen sort?