hát ha egyszer veszek virsligumist akkor az ilyen "tipusidegen" lesz...Aztabetyármindenitneki, ez gyönyörûûûûû!
-hacsak nem találok olyat ami minõségi cro-mo csõbûl van, karbon hátsó résszel -
hát ha egyszer veszek virsligumist akkor az ilyen "tipusidegen" lesz...Aztabetyármindenitneki, ez gyönyörûûûûû!
Igazabol csak a valrokart tudtam lecsekkolni...furi hogy ugyanabba az iranyba, ugyanazzal a karral kell fel es levaltani is, de nagyon ugyesen-finoman oldottak meg.rohadj meg!
mennyire merev az a hajtómû?
Huhh, ma kiprobaltam egy Sram Force szettet...:peace:
Iszonyat zsiiiiiiiiiiiiiiiiir!!!!!! Alig varom, hogy legyen ocsobb kivitel!!
én se találok, de egy kanyar a Balázsék felé, és gondolom rádobják Neked a mérlegre, ott lóg 1 hátul a csövön....Nagyon szimpi, csak nem tudok hozzá tömeget.
Nagyon szimpi, csak nem tudok hozzá tömeget.
Merida CX500
pl ez ?Lehet találni olyan könnyû aluvázat 200 alatt, aminek a támvillája karbon? Persze olyanra gondoltam, ami itthon beszerezhetõ.
Merida CX500
Láttam már ilyet fotón a neten. Sok szerencsét a felkutatásához...a helyedben én is szívesen költenék a gyerkõcre!
MÁS: létezik felcsavarozható (kormányszarv rendszerû) koskormány kiegészítés, tehát amit egyenes MTB kormány végére lehetne tenni?
csak eszembejutott, mert néha már éreztem úgy, hogy ha lenne ilyenem, használnám..
és fogalmam sincs, hogy keressek rá erre.
Fordított a helyzet mint gondolod !
Fordított a helyzet mint gondolod ! Az anyja mozgásigényét örökölte (hála az égnek) nem az enyémet. Ez azt jelenti hogy egész nap meg sem áll és öt után amikor bezárunk alig várja már, hogy tekerhessen. Általában 6-10km-t teker naponta. Ha nagyon rossz idõ van vagy egyéb okból nem megyünk nagyon elkeseredik. Ezeket a bringázásokat sem a feleségem, sem én nem erõltetjük sõt van, hogy semmi kedvünk hozzá mégis addig piszkál minket amíg el nem megyünk vele tekerni.Voti: hány éves a gyereked? Mert ha, mintahogy kivettem kb. 14 alatt van, nem kell neki semmilyen fékváltó, sõt váltósbringa sem lenne szülség (csakhát a divat). Ne vetítsd ki rá oúti-feelingedet. Míg az ember gyerek csak úgy teker, minden teljesítménykényszer nélkül, aki nem, az külsõ hatásra másmilyen. EGy gyerek nem biciklizik annyit és úgy, hogy érdemes lenne drága bicklikben, alkatrészekben, fõleg oútiban gondolni. LEgfeljebb meg lehet tanítani biciklizni (ügyesség és figyelem szintjén) és hagyni még játszani.
Sziasztok
az lenne a kérdésem , hogy régi tipusú Biospace elsõ tányéroknak mi a jellemzõjük. Vagyis mitõl olyan "különleges". Igaz az , hogy oválisak...vagy mi a csoda..