9-es hajtómûvet nehéz már beszerezni.
Mivaaan?
9-es hajtómûvet nehéz már beszerezni.
Nékem az új Sh. 105 hajtómû van fennt 9-es Dura lánccal. Tökéletesen mûködnek együtt.
pl. Look pedál piros stoplival.Sziasztok
Tud-e valaki olyan pedálról, ami enged valamennyi mozgást tekerés közben, így a lában be tud állni neki természetes pozícióba. Nem arra gondolok, hogy a stoplit tudom állítani pár fokban, vagy magát a pedált, hanem szabad mozgás kéne.
Üdv!
Merlin
Holnap Laklóth Palival megyek Királyrétre, de utána gondoltam nem jövök vissza vele hanem átkompozok és felmegyek Dobogókõre.
Szerk: ja bocsi most nézem egy nappal el vagyok maradva.
Perszehogy szabad! A küllõ engedi. Pl az én elõzõ 16 küllõs kerekeim (Sh. WH-R353) ha kiálltam a nyeregbõl annyit engedtek oldalirányba, hogy hozzáért a fékpofához. Azért a mostanim már nem ilyen lágy, de picit mind enged, hacsak nem egy malomkövet használ valaki keréknekSziasztok,
Egy országútin, ha a kezem megtámasztom a villán és megnyomkodom a felnit oldalirányba, akkor szabad annak valamennyit mozdulnia, és ha igen mennyit? Itt persze nem a csapágy lötyögésérõl beszélek, hanem hogy a küllõk/agy/mittudomén mi rugózik, enged valamennyit.
No errõl senkinek semmi infója?A Campára is igaz amit a Shimanoról olvastam, hogy a 10-es rendszer élettartama 60%-a a 9-esnek (fogaskerék, lánc)?
Holnap Laklóth Palival megyek Királyrétre, de utána gondoltam nem jövök vissza vele hanem átkompozok és felmegyek Dobogókõre.Holnap valaki Esztergom?
Holnap valaki Esztergom?
simán rávágja, hogy új. Mondom ez nem az. Át akarsz baszni? Erre õ: Jó, akkor 35.
Az én 20-as Conti Sport 1000-eseim anno kétszer annyira tapadtak mint a mostani 23-as Michelin Pro Race!
Vettél ilyet? Ez új?
Délután néztem még fent voltak a Campa kerekek, de most hiába keresem:wtf:
Á használt az is! Nekem a Mavic Cosmos szimpatikusabb, árban ~ugyanaz.Vettél ilyet? Ez új?
Délután néztem még fent voltak a Campa kerekek, de most hiába keresem:wtf:De pl a Campa Khasmin kerékszettet 75ért nyomatja
Az én 20-as Conti Sport 1000-eseim anno kétszer annyira tapadtak mint a mostani 23-as Michelin Pro Race!Ja én is 23 assal megyek bár 60 körülmár inkább úgy tolom mint ha valami utas szállító boingel nyomnám lehetõleg haladási irányra merõleges erõ ne nagyon hasson a gumikra ..