Általában reálisnak tartom az árakat
Hát egy szintig igaz is. De 300-400e forint felett azért már torzúlnak az árak, azért kevesen vannak akik ennyiért tudnak vásárolni. Szerintem.
Általában reálisnak tartom az árakat
Azért ne vedd kp-nek, az apróban hirdetett Pinarelloból, Orbeából, meg anno az enyémbõl és másokéból indultam ki. Ja és nem írtam: újszerû állapotúra gondoltam a 450-et.
Csak nem ilyet veszel???
Mi lehet a REÁLIS értéke egy használt Moser karbon bicajnak 10-es karbon Recorddal, olasz karbon kiegészítõkkel, és Record aggyal fûzött kerékkel???
A reálist úgy értem, hogy pl. itt az apróban mennyiért lehetne meghirdetni!
aha
köszi
és akkor profi outisok mit használnak? a hatalmas bora és zipp felniken is szingó feszül?
Merida CX500
Van egy lap a falon, amin az új Moser váz árak vannak 2-3000 Euro.
te hol közlekedsz, hogy a 19-es túl vastag neked? autópályán?
Ez így igaz, de ezek használtak mind! Van egy lap a falon, amin az új Moser váz árak vannak 2-3000 Euro. Gondolom ezekbe beletoltak 20-30000km-t. Garanciát megkérdezem legközelebb!erre tippelek én is. mint ahogy meg lehet venni a p-nivo olmo gépeit is.
csak nekem mindig szúrta a bögyöm, hogy erõsen keveri az új és újszerû állapotot.
Most ezt nem egészen értem! Ha defektet kaptál foltozz vagy cserélj belsõt! Vagy szétment a külsõ is? A 19-eseben ugyanolyan belsõ van mint a 20 vagy 23-asban.milyen vékony/keskeny a legvékonyabb gumi, amit gyártanak?
most 19mm-esem van, de defektet kaptam hátul, szal lehet cserélni kell, és akkor már valami szuper vékonyra pályázok. a durex nem játszik:)
amúgy ezekben fér valamilyen belsõ vagy felejtsem ela foltozást?