Itt kint a Dura Ace fekvaltokar 240 font (100 ezer Ft) a Sram 370 font (155 ezer):chin:Hm, már van és szereltek is Sramot?! Mirõl maradok le... A gyártó írta, hogy csak 2008-ban dobják piacra mert addig ilyen meg olyan tesztrendszereken megy át. Úgy látszik azért sietõsebb volt... Van róla valami konkrét tapasztalat, ára?
Méghogy EU-ba vagyunk !! Pont mióta beléptünk inkább Balkánon, az egész ország állapotát is tekintve... Ami topiktémába vágó, az is inkább az, mert piacgazdaság helyett változatlanul hiánygazdaság van, meg egy-két gazd. klikk kénye-kedve...
Igen!
Sajnos outiban ez a helyzet itthon :-((
ha nekem kell valami, tömbösítve leadom a rendelést versenyzõknek itthon és szlovák kerósoknak egyaránt és lõn: árban és gyorsaságban vernek mindenkit!!! :-)
Kérdés. Tudok jó áron beszerezni dura ace 7801-es kereket. Sajnos a problémám az, hogy a keró amibe kell 9-es rendszer. Az ugye kizárt (próbáltam), hogy felmenjen a 9-es sor a 10-es kerékre. Járható az az út, hogy rotort cserélek a gyári dura keréken, és mûxik vagy ott is valami trükk van belül amit nem látok ??
A bike-components.de-n már régóta lehet kapni, csekkold az árakat. A Force a Dura Ace-nél drágább, a Rival a Dura és az Ultegra között van.Hm, már van és szereltek is Sramot?! Mirõl maradok le... A gyártó írta, hogy csak 2008-ban dobják piacra mert addig ilyen meg olyan tesztrendszereken megy át. Úgy látszik azért sietõsebb volt... Van róla valami konkrét tapasztalat, ára?
.
Igen!
Sajnos outiban ez a helyzet itthon :-((
ha nekem kell valami, tömbösítve leadom a rendelést versenyzõknek itthon és szlovák kerósoknak egyaránt és lõn: árban és gyorsaságban vernek mindenkit!!! :-)
Kérdés. Tudok jó áron beszerezni dura ace 7801-es kereket. Sajnos a problémám az, hogy a keró amibe kell 9-es rendszer. Az ugye kizárt (próbáltam), hogy felmenjen a 9-es sor a 10-es kerékre. Járható az az út, hogy rotort cserélek a gyári dura keréken, és mûxik vagy ott is valami trükk van belül amit nem látok ??
Nekem sem sikerült hazai forgalmazóktól Dura bovdenszettet rendelnem, olaszból hozattam végül. Azért ez döbbenetes, pedig úgy látom lenne kereslet sokmindenre. Monti cuccokkal is ez van?
Amugy rohadtul nem ertem mi megy Magyarorszagon,mert itt Angliaban mar szeptember ota tele van minden a 2007-es modellekkel, pl 2007-es Tiagra es tarsai, meg uj bringak... nem vagyunk meg mindig az EU-ban vagy mi a szosz??? :mad:
Sac: azért nem olyan egyszerû, minden mindennel egyáltalán nem kompatibilis a Campa és Shimano rendszerben, ez a dolog talán a Shimano és Sram között lesz meg, ha kijön (végre) a Sram oúti szettje 2008-ban.