Szia!Sziasztok!
Van egy kis gondom... Alapvetõen montis vagyok, de tavasztól be kéne szereznem egy másik bringát munkába járásra, nomeg némi aszfaltos kilómétergyûjtésre.
A Dicsaklonban nézegetem outikat... Valami olcsóbb verzióra gondoltam...
A kérdés:
Ha van valaki aki mindkét géposztállyal közlekedik és tudna némi infót adni, annak örülnék. Pl.: Kényelem/sebesség, pesti utakat hogy viseli, megéri egyáltalán, vagy vegyek egy garnitúra virsli gumit a montira... stb.
Én viszont alapvetõen országútis vagyok Pestre is azzal kezdtem járni (munka ügyben). Egészen addig jó választásnak gondoltam, amíg ki nem vasalt egy autó. Azóta Pesten szinte kizárólag kerékpárúton és járdán közlekedek, erre viszont szerintem tökéletesen alkalmatlan egy oúti. Ezen kívül én sárvédõt is használok a melósbringán, mivel esõben és hóban is menni kell, az oútira viszont nem tennék sárvédõt. Ezért megpróbálkoztam egy könnyû montival is, tulajdonképpen nem rossz választás, de nem is tökéletes mert rossz idõben túl sok karbantartást igényel (mondjuk ez igaz az oútira is) és egy 1,3-as slickkel Bp-Fót közt a dombokon nekem kevés a 44-12 (igaz Pesten elég).
Megoldás szerintem:
- városba városi bicaj, egysebi vagy fixi, oúti vázzal, ballonosabb gumikkal, sárvédõvel, lámpákkal stb...
- km gyûjtésre apróhirdetõbõl olcsó használt oúti.

Sign In
Create Account

Back to top