ja, hát én is néztem nagyon, mi ez... aztán rájöttem, hogy valahol kúl egy ilyen, végülis bicaj. megvennem/tekernem meg nem kell.
derültem nagyon, hogy vajon a srác előző karrierje során villanyszerelő volt, vagy nőgyógyász?
9:05-nél mi az a dugó, ami a kormány végébe megy a vezetékekkel?
más, kicsit off: párszor már megfogalmazódott bennem, hogy azt nem értem én ezekben a rebuild/retromod/dream(re)build videókban, hogy mindig kimarad a telószervíz, a fékek új olajjal feltöltése, a kónuszos agyak kipucolása/újrakenése... persze a ratyi garázsspeciál fújkálós festékes
takny...művészkedés all-time favorit... oldsóvelnél még a 11-50T kazi is kell minden 26er-re, hogy legyen egy kilós kolonc is a bicajon...
Oldsóvel videóit fenntartással kezelem.
26os montiknál a rakjunk előre egy kis lánckereket, "tuningtól" hajam égnek áll. Baromira nem a 26-os montikra lett ez kitalálva.
Ha egy gyors ösvényre vagy aszfaltra tévedsz, akkor meg tekerhetsz, mint a hülye gyerek a mókuskeréken.
Vissza térve a videóhoz...
Több ideig tart a váz bekábelezése, összerakása, mint az összes kiegészítő felrakása.
Az egész stucni, kormány,villa összerakásához már komplett használati útmutató kell.
A "villanybicók" összerakása, lassan külön szakma lesz, mint az elektromos autók.
talpfa módosította - 2023. augusztus 09. - 19:43